Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Κλείνουν τα δωμάτια για το τριήμερο της 28ης -Ίσα που προλαβαίνετε- Δείτε τις τιμές

Καλάβρυτα: Κλείνουν τα δωμάτια για το τρ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα πλεονεκτήματα της περιοχής

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Η πληρότητα είναι υψηλή και «πιστεύουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, ό,τι τελευταίο δωμάτιο υπάρχει θα καλυφθεί και αυτό. Όταν η 28η πέφτει τριήμερο, παραδοσιακά, η ζήτηση είναι πάρα πολύ αυξημένη. Ουσιαστικά είναι η έναρξη της χειμερινής σεζόν για εμάς» τονίζει στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται να είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς «το καλοκαίρι δεν κύλησε καθόλου καλά, όπως και η περσινή σεζόν, μετά τον Ιανουάριο. Η κίνηση ήταν πεσμένη. Δεν είχαμε χιόνια, δεν λειτουργούσε το χιονοδρομικό οπότε είχαμε μια κάμψη στην κίνηση».

Οι τιμές για το τριήμερο, σε ό, τι αφορά τα δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από 60-70 ευρώ και φτάνουν λίγο περισσότερο από 150 ευρώ, ανάλογα με τι επιλέγει ο κάθε επισκέπτης και τι προσφέρει το κάθε κατάλυμα.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την περιοχή των Καλαβρύτων είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά τόσο από την Πάτρα, όσο και από την Αθήνα, ενώ έχει να αναδείξει, πέρα από το χιονοδρομικό κέντρο, το εντυπωσιακό πλατανόδασος στο Πλανητέρο, το σπήλαιο των Λιμνών με τις δεκατρείς υπόγειες λίμνες του και τον ιστορικό Οδοντωτό στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις