Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης για Ανέργους και Εργαζομένους – Εκπαιδευτικό Επίδομα έως 3.500 ευρώ

Νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης ...

Αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τρία επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων, για τρία επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, για ανέργους και εργαζομένους. Τα προγράμματα αυτά σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων, παρέχοντας ταυτόχρονα εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.500 ευρώ.

1. Πρόγραμμα Κατάρτισης για Ανέργους έως 29 Ετών

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ανέργους έως 29 ετών και περιλαμβάνει συνολικά έως 700 ώρες κατάρτισης & πρακτικής άσκησης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις, απαραίτητες για την αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα έως 3.500 ευρώ. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα αποκτήσουν πιστοποιητικό γνώσεων και δεξιοτήτων, ενισχύοντας το προφίλ τους και την προοπτική απασχόλησης.

Δείτε περισσότερα 

2. Πρόγραμμα Κατάρτισης για Ανέργους 18 Ετών και άνω σε πράσινες δεξιότητες

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά σε ανέργους 18 ετών και άνω και είναι σχεδιασμένο για ταχύρρυθμη απόκτηση δεξιοτήτων. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες, ενώ οδηγεί σε πιστοποίηση και σε εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η μη παρακολούθηση αντίστοιχου προγράμματος της ΔΥΠΑ, τα τελευταία δύο χρόνια.

Δείτε περισσότερα 

3. Πρόγραμμα Κατάρτισης στον Τομέα του Τουρισμού και της Εστίασης

Το τρίτο πρόγραμμα επικεντρώνεται στον τουριστικό και τον επισιτιστικό τομέα, και απευθύνεται σε ανέργους και εργαζομένους αυτού του τομέα. Η κατάρτιση έχει διάρκεια 250 ωρών, παρέχοντας στους συμμετέχοντες εξειδικευμένες γνώσεις και πιστοποίηση, που θα τους ενισχύσουν ιδιαίτερα στους συγκεκριμένους κλάδους με υψηλή ζήτηση. Επιπλέον, κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 1.250 ευρώ. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει έως και 2 προγράμματα κατάρτισης, λαμβάνοντας συνολικά 2.500 ευρώ.

Δείτε περισσότερα 

Μάθετε περισσότερα για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και εξετάστε πώς μπορούν να ενισχύσουν την επαγγελματική σας πορεία, συμπληρώνοντας τη φόρμα στους παραπάνω συνδέσμους, ή επικοινωνήστε με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Practica

  • Πάτρα - Λάγγουρα: Χίου & Σαντορίνης 4, Τ.: 2610 226652, E.: [email protected]
  • Πάτρα - Κέντρο: Κανακάρη 101 (εντός στοάς), Τ.: 2610 871111, E.: [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά