Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Μαστοράκου: «Μονόδρομος» η έκδοση της απόφασης έκπτωσης του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας

Α. Μαστοράκου: «Μονόδρομος» η έκδοση της...

Δεν αντιδικώ με κανέναν και υποχρεούμαι να σεβαστώ και τη νομιμότητα, εκτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά μου, όπως αυτά απορρέουν εκ του νόμου, αναφέρει

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Άννα Μαστοράκου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη της για το ύφος της ανακοίνωσης του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού συλλόγου Αχαΐας.

Η κ. Μαστοράκου αναφέρει τα εξής:

«Λυπούμαι βαθύτατα για το ύφος της ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας που επιχειρεί τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.

Δεν αντιδικώ με κανέναν και σέβομαι απόλυτα τα συλλογικά όργανα και τις αποφάσεις τους. Με τον ίδιο τρόπο όμως, υποχρεούμαι να σεβαστώ και τη νομιμότητα, εκτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά μου, όπως αυτά απορρέουν εκ του νόμου.

Η απόφαση έκπτωσης του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, που ξεκίνησε από καταγγελία φαρμακοποιών στις δικαστικές αρχές, επήλθε μετά από μία μακρά και εξαντλητική διαδικασία εξέτασης όλων των νομικών παραμέτρων, άντλησης λεπτομερών οδηγιών από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και εξάντλησης κάθε περιθωρίου που υπήρχε. Κατόπιν τούτων, ήταν «μονόδρομος» η έκδοση της συγκεκριμένης απόφασης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν η ίδια κατηγορούμενη για παράβαση καθήκοντος.

Όλοι γνωρίζουν την πορεία μου στον δημόσιο βίο και ξέρουν πως δεν κάνω «πολιτικές διώξεις» και δεν διακατέχομαι από καμία «σπουδή» εμπλοκής σε ζητήματα που είμαι αναρμόδια. Κοιτάζω το σύνολο των τοπικών φορέων και των πολιτών στα μάτια και συνεργάζομαι με όλους, τηρώντας απαρέγκλιτα τη νομιμότητα!», υπογραμμίζει τέλος η κ. Μαστοράκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις