Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Νίκος Νικολόπουλος αποχαιρετά τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Ο Νίκος Νικολόπουλος αποχαιρετά τον Δήμα...

Αν και ιδεολογικός αντίπαλος, ουδέποτε έκλεισε την πόρτα της συνεργασίας και της συνεννόησης, όποτε ήταν δυνατόν να επιτευχθεί η για το καλό της Αιγιάλειας και του λαού της, τονίζει ο κ. Νικολόπουλος

Σε συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του φίλου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας - πρ. Βουλευτής Αχαΐας, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, Νίκου Νικολόπουλος αναφέρει τα εξής:

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε τα χαρίσματα της αμεσότητας, του αυθορμητισμού και της προσήλωσής στο αυτοδιοικητικό κίνημα.

Αν και ιδεολογικός αντίπαλος, ουδέποτε έκλεισε την πόρτα της συνεργασίας και της συνεννόησης, όποτε ήταν δυνατόν να επιτευχθεί η για το καλό της Αιγιάλειας και του λαού της.

Συνέβη πολλές φορές στα κοντά 30 χρόνια που συμμετέχω στα κέντρα των αποφάσεων και στα χρόνια της μακράς Κοινοβουλευτικής μου διαδρομής.

Το γεγονός και μόνο ότι ήταν ο μοναδικός Δήμαρχος, επί δύο συνεχείς φορές, που ο απέσπασε την έγκριση και την ψήφο εμπιστοσύνης του απαιτητικού εκλογικού κοινού της Αιγιάλειας, φανερώνει την ισχύ της προσωπικότητας του και το οραματικό πνεύμα για τον τόπο του.

Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό γιατί θα λείψει ο χαμογελαστός δυναμισμός του και το ασυμβίβαστο αγωνιστικό του φρόνημα κάθε φορά που διεκδικούσε λύσεις για το κοινωνικό καλό.

Συμφωνούσαμε με το Δημήτρη, διαφωνούσαμε, αλλά εν τέλει κρατώ το γεγονός πως ως κοινωνικοί εταίροι ακολουθούσαμε το δρόμο της δημιουργικής συμπόρευσης χωρίς πολιτικές παρωπίδες.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Εύχομαι να είναι μακαρία η οδός που σήμερα πορεύεται και να τον οδηγήσει στις πύλες του Παραδείσου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις