Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Απέχουν οι «κασσελίστας» από την Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Απέχουν οι «κασσελίστας» από την...

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Κάθε νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο κρίσιμη  από την προηγούμενη.

Έτσι γίνεται και με την σημερινή (12.10.2024) συνεδρίαση, στη σκιά του εξώδικου που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης για το πόθεν έσχες του και το οποίο απέσυρε στο παρά πέντε’! Για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής απαιτείται η παρουσία 148 μελών της ΚΕ και μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει 142, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μην έχει ξεκινήσει ακόμα. Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο live blog του newsit.gr.

Θεοδώρα Τζάκρη: Οι εργασίες δεν έχουν αρχίσει επειδή δεν υπάρχει απαρτία
Μιάμιση ώρα μετά την ώρα έναρξης οι εργασίες δεν έχουν αρχίσει επειδή δεν υπάρχει απαρτία», τόνισε σε δήλωσή της η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Η γραμματεας και οι "87" καλούν μέλη να προσέλθουν και αρνούνται και νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Το μόνο που μένει να αποκλείσουν με διάταγμα την συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές», υπογράμμισε.

«Πηγαδάκια» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής
Με την «αποχή» των «Κασσελίστας» και μόνο τη συμμετοχή της Θεοδώρας Τζάκρης από την πλευρά Κασσελάκη θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής σχηματίζουν «πηγαδάκια» λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, δείχνοντας το πώς θα κινηθεί η κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή.

 Λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποια μέλη προσήλθαν για να πάρουν τις κάρτες τους και δεν τους τις έδιναν. Άλλοι, από την πλευρά Κασσελάκη, υποστηρίζουν ότι «έχουν δοθεί κάρτες σε μη μέλη».

 Ο Θανάσης Οικονόμου, που πρόσκειται στη πτέρυγα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε θέμα γιατί μπήκαν πριν την έναρξη, στην αίθουσα της συνεδρίασης, πρόσωπα που δεν είχαν προμηθευτεί το καρτελάκι του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο των χθεσινών γεγονότων και της δήλωσης του ΣτέφανουΚασσελάκη ότι αποσύρει το εξώδικο κατά της Κεντρικής Επιτροπής. Κατόπιν τούτου οι υποστηρικτές του λένε ότι "εκλείπει ο λόγος της συνεδρίασης".

 Όπως αναφέρουν στους δημοσιογράφους μετά την έναρξη των εργασιών στην αίθουσα θα μείνει η Θεοδώρα Τζάκρη που τους εκπροσωπεί, ενώ οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν προκειμένου να μην υπάρχει η απαραίτητη απαρτία για την συνεδρίαση.

 Ο Παύλος Πολάκης απουσιάζει στην Κρήτη, αλλά πρόσωπα που είναι κοντά του βρίσκονται στην συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση δεν μετέχουν και δύο μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ο Νίκος Σκορίνης, που χθες κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση, και ο Πάνος Ρήγας.

ΠΗΓΗ ethnos.gr - newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις