Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Τι καταγγέλλει η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου για την δολοφονία του πριν 9 μήνες

Μεσολόγγι: Τι καταγγέλλει η αδερφή του Μ...

Τα νέα στοιχεία

Tι έδειξε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του θύματος, αποκάλυψε η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, και κάνει λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο ανακριτικό έργο.

  «Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανάκριση για τον φόνο του αδελφού μου. Χάνονται στοιχεία και μάρτυρες. Μονή μου μου ανακάλυψα από το άνοιγμα των λογαριασμών ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης είχε πάρει και άλλα χρήματα από τον αδελφό μου. Και αναρωτιέμαι πόσα ακόμη δεν ξέρουμε…». Με τα λόγια αυτά η αδελφή του αδικοχαμένου Μπάμπη Κούτσικου προχωρά σε σημαντικές αποκαλύψεις 9 μήνες μετά τη δολοφονία του στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Μπάμπη έχει οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ως προφυλακιστέος ο 51χρονος κρεοπώλης με τον οποίο είχε συναντηθεί το θύμα τη μοιραία βραδιά της 4ης Ιανουαρίου 2024. Την ίδια στιγμή η αδερφή του Μπάμπη προχωρά σε καταγγελίες για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο ανακριτικό έργο.

«Επί μήνες η ανακρίτρια δεν προχώρησε καθόλου την ανάκριση, δεν καλούσε μάρτυρες που της είχαμε υποδείξει. Ακόμα και εγώ πήγα και κατέθεσα οικειοθελώς πριν φύγω για τη Γερμανία. Εδώ και λίγο καιρό ορίστηκε μία νέα ανακρίτρια και ελπίζουμε ότι θα επιταχύνει τις διαδικασίες», δήλωσε η Χριστίνα Κούτσικου. «Το πλέον χαρακτηριστικό των καθυστερήσεων αφορά τον ξάδελφο του κρεοπώλη, στον οποίο ο αδελφός μου είχε στείλει μέσω τραπέζης 6.500 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή ζητούσαμε συνεχώς από την ανακρίτρια να κληθεί για να καταθέσει. Δεν εκλήθη ποτέ και δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή λόγω σοβαρής ασθένειας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι ο προφυλακισμένος για τη δολοφονία κρεοπώλης είχε παραδεχθεί ότι είχε λάβει 6.500 ευρώ συν άλλα 1.000 ευρώ που του είχε δώσει σε μετρητά ο Μπάμπης. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα χρήματα αυτά τα επέστρεψε «όλα στο χέρι, τα 6.500 μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2023 και τα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων, αν και το θύμα είχε πει στη μητέρα του ότι «αυτός μου χρωστάει 17.000 ευρώ και πρέπει να τα πάρω πίσω».

Ωστόσο με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη Κούτσικου έχουν προκύψει νέα στοιχεία τα οποία, όπως επιμένει η οικογένεια του θύματος , μπορούν να οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας. «Όπως ανακάλυψα από το άνοιγμα των λογαριασμών , ο αδελφός μου, το 2022, είχε στείλει ακόμα 1.000 ευρώ σε λογαριασμό του ξαδέλφου του κρεοπώλη, τα οποία ο κατηγορούμενος δεν είχε αναφέρει ποτέ. Από τότε είχε αρχίσει ο δανεισμός του κρεοπώλη. Γιατί τα 6.500 συν τα 1.000 ευρώ μετρητά δόθηκαν το 2023. Γι΄αυτό έχουμε επίσης ζητήσει να ανοίξουν οι κάρτες εξωτερικού από όπου είναι πολύ πιθανό να έχει στείλει και άλλα χρήματα οπ αδελφός μου, αλλά δεν έχει γίνει καμία ενέργεια», αποκαλύπτει η Χριστίνα Κούτσικου.

Πηγη: εφημερίδα RealNews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις