Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Σλοβενίας η Πολυφωνική

Στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Σλοβε...

18 με 20 Οκτωβρίου

Αναχωρεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, για τη Σλοβενία, το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της « Πολυφωνικής», προκειμένου να λάβει μέρος στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ: 

«We are singing Ljubljana 2024», που θα πραγματοποιηθεί 18-20 Οκτωβρίου, στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με τη συμμετοχή χορωδιών από όλο τον κόσμο.


             Η χορωδία θα λάβει μέρος σε δύο συναυλίες: Η πρώτη θα γίνει στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ljubljana, την οποία θα παρακολουθήσει και ο πρέσβυς της Ελληνικής Πρεσβείας της Σλοβενίας, Αργύρης Μακρής και η δεύτερη στο διάσημο σπήλαιο Postonja, που βρίσκεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας.


             Η «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» θα ερμηνεύσει τα έργα: 

«Τ’ αστέρι του βοριά», Μάνου Χατζιδάκι, «Όμορφη πόλη», Μίκη Θεοδωράκη, «Κάτω στη Ρόδο», Παραδοσιακό, «Μαρίνα», Μίκη Θεοδωράκη, «Δε σε φοβάμαι», Γιώργου Παπαδόπουλου, «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα», Μίκη Θεοδωράκη και «Tragnala e malka moma», Παραδοσιακό Βουλγαρίας.


              Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου (Διευθύντρια και της Νεανικής Χορωδίας του Οργανισμού) και οι δύο καθηγήτριες του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».


               Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ στο αρχηγείο θα μετέχουν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος, η Διευθύντρια και η πιανίστα της χορωδίας και η Έφορος του τμήματος, Τόνια Παπαθεοδώρου.     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture