Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέσβος: Καταγγελία 14χρονης για βιασμό από δύο άνδρες

Λέσβος: Καταγγελία 14χρονης για βιασμό α...

Ανέβασαν βίντεο στο ίντερνετ

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 14χρονη από δύο νεαρούς άνδρες στο νησί της Λέσβου, ενώ αποκάλυψε πως στη συνέχεια οι δυο δράστες την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν βίντεο από την αποτρόπαια πράξη στο διαδίκτυο. 

Οι δράστες, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και κάποια στιγμή το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα. Ωστόσο, το οδήγησαν σε μια ερημική αποθήκη όπου το παιδί έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες. Το περιστατικό φέρεται να έγινε μετά τις 20 Αυγούστου.

 Μάλιστα, οι δυο τους δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς είχαν το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την πράξη τους και να ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια την εκβίαζαν με αποτέλεσμα το παιδί να ενημερώσει τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Πέμπτη και εισήχθη στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αυτός είναι και ο λόγος που η 14χρονη λύγισε και αποκάλυψε τα πάντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις