Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ζήτω ο Ferragamo: Μελετήστε την collection, «συνοψίζει» τα σημαντικότερα trends του φετινού χειμώνα

Ζήτω ο Ferragamo: Μελετήστε την collecti...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολυτέλεια και λιτή ιταλική κομψότητα σε πανέμορφη χρωματική παλέτα με τη σφραγίδα του Maximilian Davis

Aγαπημένη μας συλλογή την ενδυματολογική σαιζόν που ήδη διανύουμε είναι ασυζητητί αυτή του οίκου Ferragamo.

Το διάσημο luxury label διανύει εποχή μεγάλης δημοτικότητας καθώς έχει εισβάλει ξανά στην a- list των πιο επιδραστικών εταιρειών. Το σοφό και φίνο άγγιγμα του Βρετανού creative director Maximilian Davis όχι μόνο αποδίδει καρπούς σε απήχηση, αλλά αντιπροσωπεύει σφαιρικά το πνεύμα της εποχής.

Κουβαλώντας την πολύτιμη παράδοση του made in Italy με έδρα τη Φλωρεντία, ρούχα και αξεσουάρ αποπνέουν πολυτέλεια δίχως «φλυαρία».

Εδώ θα δείτε ως «σημαία» τα super trendy χρώματα του μπορντό και του πράσινου της ελιάς, συνδυασμένα με τα γήινα μουσταρδί και μπεζ- χακί αλλά και το βαθύ κόκκινο. Το tailoring σε παλτοζακέτες και μακριά παλτό είναι απίθανο. Το δέρμα που γυαλίζει προτείνεται ως total look – πουκάμισο, φούστα, ψηλές ελαστικές μπότες. Δεν λείπει το στοιχείο της μάλλινης ενσωματωμένης εσάρπας αλλά και τα κρόσσια που επιμένουν. 

Παπούτσια και τσάντες στολίζονται με φτερά και η εμβληματική «Hug» τσάντα γίνεται το απόλυτο must have. Συνυπάρχει όμως με μαλακές hobo bags και σκληρές τετράγωνες με «ντεγκραντέ» ανταύγειες. Για το βράδυ έχουμε αέρινες διαφάνειες και ρευστά σατέν αλλά και μεγάλες παγιέτες. Η δεκαετία του ΄20 είναι εδώ με αφαιρετική ματιά.

«Μου αρέσει να παίρνω ένα πλούσιο κομμάτι της ιστορίας και να το ξαναχτίζω πιο «καθαρό» και μοντέρνο» αναφέρει ο  Davis. Μας αρέσει πολύ κι εμάς…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View