Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρίνα Πάτρας: Εμφανίστηκε ο εργολάβος, συνεχίζεται το έργο

Μαρίνα Πάτρας: Εμφανίστηκε ο εργολάβος, ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι εργασίες που προβλέπει η μελέτη αναφέρονται μόνο στις τρεις πλωτές εξέδρες

«Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες στη Μαρίνα της Πάτρας» τόνισε στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος Έργων Παναγιώτης Μελάς, μετά από τις πληροφορίες που ανέφεραν, ότι έχει προκύψει πρόβλημα με τον εργολάβο, γεγονός που θα σήμαινε καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μελάς, για την εξαφάνιση του εργολάβου, ανέφερε ότι την προηγουμένη εβδομάδα, η δημοτική αρχή ήρθε σε επαφή με τον ανάδοχο του έργου, και πήρε τις εγγυήσεις ότι το έργο συνεχίζεται κανονικά. «Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας θα εκτελεστεί στις εγκαταστάσεις του εργολάβου. Εκεί θα συναρμολογηθούν οι νέες εξέδρες και εν συνεχεία θα μεταφερθούν και θα εγκατασταθούν στην Μαρίνα, αντικαθιστώντας αυτές που έχουν καταστραφεί. Ευελπιστούμε ότι το έργο θα παραδοθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί, δηλαδή θα είναι έτοιμο μέσα στον Ιανουάριο. Σε περίπτωση, που προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο Δήμος έχει τα «όπλα» να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Από την πλευρά μας, απομένει να βγάλουμε μια άδεια από το Λιμενικό, για να μπορέσουν να μπουν δύτες μέσα στη Μαρίνα και να προχωρήσει το έργο» λέει ο κ. Μελάς.

Οι εργασίες για την αποκατάσταση των τριών ξύλινων πλωτών εξεδρών που βρίσκονται στην βόρεια λεκάνη της Μαρίνας, θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι τρεις αυτές εξέδρες έχουν καταστραφεί από την κακοκαιρία που είχε πλήξει την παραλιακή ζώνη της Πάτρας πριν από 2,5 περίπου χρόνια. Να σημειωθεί, ότι οι εργασίες που προβλέπει η μελέτη αναφέρονται μόνο στις τρεις πλωτές εξέδρες που έχουν καταστεί ακατάλληλες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις