Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα η κόρη του Τσε Γκεβάρα στις 16 Οκτωβρίου- Το πρόγραμμά της

Στην Πάτρα η κόρη του Τσε Γκεβάρα στις 1...

Συνάντηση με υον Δήμαρχο Πατρέων και ξενάγηση στο καταφύγιο

"Η Δρ. Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του εμβληματικού επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και Διευθύντρια του «Κέντρου Μελετών Τσε Γκεβάρα» της Αβάνας, θα επισκεφθεί (για πρώτη φορά) την Πάτρα την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, μαζί με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα και θα συναντηθεί στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ενώ αμέσως μετά θα παραχωρήσουν μαζί Συνέντευξη Τύπου", ανακοινώνει ο Δήμος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψής της, έχει ως εξής:

-Στις 10 π.μ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

-Στις 11 π.μ., θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει καλωσόρισμα για την Δρ. Αλέιδα Γκεβάρα στην Πάτρα, θα μιλήσει η ίδια για την επίσκεψή της στη χώρα και στην πόλη μας. Στην συνέντευξη θα συμμετέχουν, ο Άραμις Φουέντες Ερνάντες, Πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα και ο Βελισσάριος Κοσσυβάκης, Εκδότης της Ελληνικής Έκδοσης των «Απάντων του Τσε Γκεβάρα».

-Στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφθεί μαζί με τον Δήμαρχο το ιστορικό καταφύγιο κάτω από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

-Στη 1.30 μ.μ. η Δρ. Αλέιδα Γκεβάρα, με τον Δήμαρχο Πατρέων θα επισκεφθούν το μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη στην Πλατεία Παντοκράτορα και θα καταθέσει λουλούδια, αποτείνοντας φόρο τιμής στον Αγωνιστή.

Η Δρ. Αλέιδα Γκεβάρα βρίσκεται στην χώρα μας έπειτα από πρόσκληση των εκδόσεων «NEW STAR» για την έκδοση των «Απάντων του Τσε Γκεβάρα» στα Ελληνικά, αλλά και για την 57η επέτειο από την δολοφονία του Αργεντινο-Κουβανού Επαναστάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις