Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Αχαΐα: Η επόμενη μέρα και τα μηνύματα ενότητας

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Αχαΐα: Η επόμενη μέρα και...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ενωτικό είναι το μήνυμα, που στέλνουν και από την Αχαΐα, δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πέτυχε μία άνετη νίκη στο β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ και επανεκλέχθηκε πρόεδρος του κόμματος με 59,92%.

Ενωτικό είναι το μήνυμα, που στέλνουν για την επόμενη ημέρα και από την Αχαΐα, δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Η χθεσινή εκλογική διαδικασία, όπως και αυτή της προηγούμενης Κυριακής, απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να πηγαίνει σε εσωκομματικές διαδικασίες, πολλές φορές με έντονους διαλόγους, χωρίς όμως ποτέ να δημιουργούνται ρήγματα και μάλιστα να βγαίνει δυναμωμένο μέσα από αυτές, αφενός λόγο του τρόπου που έγιναν και αφετέρου της πολλής μεγάλης συμμετοχής που αναβάθμισε την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μέσα από αυτή τη διαδικασία καθώς προχωρούμε όλοι μαζί. Ένα κεφάλαιο που είχε να κάνει με τις εσωκομματικές εκλογές έκλεισε και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, στο οποίο όλοι ενωμένοι, προσπαθώντας να πραγματώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών που μας στηρίζουν και να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση της χώρας» ανέφερε στο thebest.gr o πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτής της πλευράς του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, Γιώργος Καρβουνιάρης.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Θανάσης Γιανναδάκης, που στάθηκε στο πλευρό του Χάρη Δούκα, είπε στο thebest.gr: «Αρχικά, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Επίσης, να ευχαριστήσω όλους όσους συναντηθήκαμε, από διαφορετικές πλευρές, για να δώσουμε αέρα πνοής στην παράταξη. Όπως είπε και ο Νίκος Ανδρουλάκης,  το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαμορφώσει κυβερνητικό πρόγραμμα. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε όλοι παρόντες, το χρωστάμε στον προοδευτικό κόσμο και στην χώρα μας» και προσθέτει: «Η πρωτιά του Χάρη Δούκα, στην Πάτρα και στον Ερύμανθο, είναι ένα καλό παράδειγμα μελέτης από τα αποτελέσματα της Αχαΐας για το τι κόμμα θέλουμε και τι σχέση θέλουμε να έχει με τα μέλη του».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις