Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Οι επιτυχημένες παραστάσεις που επιστρέφουν στη θεατρική Αθήνα, ευκαιρία να μην τις χάσουμε

Οι επιτυχημένες παραστάσεις που επιστρέφ...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Σπύρος Παπαδόπουλος κ.α. στους μεγάλους κερδισμένους της περσινής σαιζόν

Οι θεατρικές κουίντες ξανανοίγουν στην Αθήνα.

Ενώ αναμένονται οι πρεμιέρες των νέων θεατρικών παραγωγών, υπάρχουν παραστάσεις που κέρδισαν το κοινό και τις κριτικές την περασμένη καλλιτεχνική σαιζόν, οπότε επαλαμβάνονται.

Καταρχήν συνεχίζεται στο θέατρο Ζίνα της περιοχής των Εξαρχείων «Ο Θάνατος του Εμποράκου» με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Σκηνοθεσία, απόδοση, μουσική έχουν την υπογραφή του Γιώργου Νανούρη. Μιλάμε βέβαια για το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ (1949). Εστιάζει στον αγώνα επιβίωσης και επιτυχίας του Γουίλι Λόμαν, του πλανόδιου πωλητή που εγκλωβίζεται στην καπιταλιστική κοινωνία. Η παράσταση «έσπασε τα ταμεία» στην πρωτεύουσα επιτυγχάνοντας 55.000 θεατές και 160 παραστάσεις. Προπωλούνται εισιτήρια από 16/10.

Ακόμα ξανάρχονται: Το «Goodbye, Lindita» του Μάριο Μπανούσι σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή για την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με θέμα το πένθος και μοναδικές υπερβατικές σκηνές γεμάτες συναίσθημα.  Ο «Άσχημος» του Μάριους φον Μάγιενμπουργκ όπου εντυπωσιάζει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.

 «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» του Μπρεχτ που θριάμβευσε στα Θεατρικά Βραβεία Κoινού 2023 από το Αθηνόραμα. Εδώ ο Άρης Μπινιάρης κατέθεσε μια σκηνοθετική παράσταση ολοκληρωμένης αισθητικής και  κίνησης με το Γιώργο Χρυσοστόμου να αποθεώνεται.

Το ερμηνευτικό ζεύγος Σπύρος Παπαδόπουλος, Ρένια Λουιζίδου  διασκεδάζουν και συγκινούν τον κόσμο στο «Sexy laundry» της Μισέλ Ριμλ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου με τον Αποστόλη Τότσικα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Γάκη δίνουν ρεσιτάλ στο βαθιά ανθρώπινο «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» του Τζεφ Μπάρο. Σε δύο μονολόγους, η Ράνια Σχίζα καθηλώνει στο «Η μάνα αυτουνού-Έλλη Ζάχου Ταχτσή» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Λάσκαρη.

Ειδήσεις Τώρα

Ζήτω ο Ferragamo: Μελετήστε την collection, «συνοψίζει» τα σημαντικότερα trends του φετινού χειμώνα

Σελένα Γκόμεζ: Ήθελε να μοιάζει με πριγκίπισσα, οπότε φόρεσε Oscar de la Renta

Μολιέρος και χειραφέτηση: «Το Σχολείο των Γυναικών» με το Γιάννη Μπέζο στο Εθνικό Θέατρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View