Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Αρίων Πάτρας: Γέμισε με παιδικά χαμόγελα ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Αρίων Πάτρας: Γέμισε με παιδικά χαμόγελα...

Ο αγώνας διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία από τον ΑΟ Πατρών Κούρος και τον Δήμο Πατρέων το απόγευμα του Σαββάτου 12/10/2024

Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς απόλαυσαν τη χαρά του αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρίωνα Πατρών:

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας πλημμύρισε από χρώματα και χαμόγελα των χιλιάδων μικρών και μεγάλων δρομέων που συμμετείχαν στα τρία event του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Πάτρας "ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ". Ο αγώνας διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία από τον ΑΟ Πατρών Κούρος και τον Δήμο Πατρέων το απόγευμα του Σαββάτου 12/10/2024 με την υποστήριξη πολλών χορηγών αλλά και του ΣΕΓΑΣ.

Στο μεγάλο αυτό πανελληνίου μεγέθους γεγονός που έχει γίνει πλέον θεσμός στα αθλητικά δρόμενα της πόλης και που η φήμη του συν τω χρόνο εξαπλώνεται και προσελκύει την elite[U1] των Ελλήνων δρομέων αποστάσεων συμμετείχε και ο ΑΓΣ Αρίων με 42 δρομείς που έλαβαν μέρος στα 1000 & 5000 μέτρα.

Ξεχώρισε η πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο για 3η συνεχόμενη χρονιά του Αποστόλη Θανόπουλου στα 1000μ δημοτικών σχολείων με επίδοση 3:50.40και η 1η θέση στο ομαδικό των 1000μ του Αρίωνα. Την ομάδα των νικητών αποτελούσαν με σειρά τερματισμού οι αθλητές:

Αγόρια: Θανόπουλος Αποστόλης, Νικολακόπουλος Μάριος, Κορδάς Μάρκος, Ανυφαντής Αγγελος, Κιούλος Δημήτρης, Μπατσινά Αντρέα, Οικονομίδης Αθανάσιος, Τογατζής Αθανάσιος, Ταπρατζής Γεώργιος, Δρίβας Κων/νος, Μπούσιας Σπύρος, Μαυρίδης Γεώργιος και Μανωλόπουλος Αλκης.

Κορίτσια: Παπούλια – Μαρτσουκά Σταυριάνα, Κορδά Σοφία, Πολύζου Αγγελική, Τσούμαρη Αναστασία, Γιούλη Κυριακή, Μπούσια Φένια, Σαγιά Παναγιώτα, Γεωργαντοπούλου Μαρκέλλα, Κιούλου Μιχαηλία, Παπαιωάννου Δήμητρα και Θεοδοσίου Ζέτα.

Στα 5000μ συμμετείχαν οι προπονητές Νικολία Καρανάσσου και Θοδωρής Σακκάτος πραγματοποιώντας καλές επιδόσεις. Αξιόλογες επιδόσεις έγραψαν ο Μιχάλης Λυμπερτός, ο Βασίλης Ηλιόπουλος, ο Γιάννης Κολύρος η Κρισίλντα Κεραμά και η Σταυριανή Καλαμπαλίκη. Αγωνίστηκαν επίσης προσπαθώντας για το καλύτερο οι Βασίλης Ρουμελιώτης, Δήμητρα Φωτοπούλου, Κών/νος Μπαρδάκης, Γιώργος Χύμας, Θανάσης Χρονόπουλος, Γιώργος Δημητρόπουλος, Θεόδωρος Γαλανόπουλος, Κατερίνα Χύμα, Αναστασία Τσιλίρα και Σταματίνα Ανυφαντή.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports