Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του ανιμέισον φιλμ «Το Ατίθασο Ρομπότ» της DreamWorks

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του ανιμέισον φ...
Μαρτάτος Tάκης

Το παιδικό φιλμ που ύμνησαν οι κριτικοί ήδη έχει φτάσει σε μόλις 17 μέρες προβολής στο εξωτερικό τα σχεδόν 150 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις - Η ταινία παίζεται και στην Πάτρα

Μια από τις καλύτερες animation ταινίες της χρονιάς, όπως αποφάνθηκαν οι κριτικοί κινηματογράφου στο εξωτερικό και στη χώρα μας, «Το Ατίθασο Ρομπότ» που ξεκίνησε να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) από την περασμένη Πέμπτη 10-10-2024, θα αποκτήσει, όπως έγινε γνωστό το αναμενόμενο σίκουελ – συνέχεια της.

Η τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, «Το Ατίθασο Ρομπότ - The Wild Robot» σε σκηνοθεσία του Κρις Σάντερς, ήδη εξελίσσεται σε εμπορική επιτυχία στο εξωτερικό με τις έως τώρα εισπράξεις στη Βόρειο Αμερική να έχουν φτάσει τα 83,8 εκατ. δολάρια συν ακόμη 64,7 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο όπως είδαμε στο boxofficemojo.com. Και όπως επιβεβαιώθηκε από το σάιτ Deadline ήδη ετοιμάζεται το σίκουελ της ταινίας με τον Κρις Σάντερς να επιστρέφει στην σκηνοθεσία.

Αυτό ανέφερε και ο ίδιος ο Σάντερς όταν βρέθηκε στην εκδήλωση των Contenders στο Λονδίνο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν άλλες ταινίες για το «Το Ατίθασο Ρομπότ» λέγοντας πως «100% ναι, υπάρχουν σχέδια για μια δεύτερη».

Όπως αναφέρει το flix.gr, πατώντας στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του Πίτερ Μπράουν («The Wild Robot» που κυκλοφόρησε το 2016 και αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό), το νέο animation φιλμ της DreamWorks είναι μία παραβολή για τη διαφορετικότητα και τις εναλλακτικές οικογένειες.

«Το Ατίθασο Ρομπότ» είναι μόνο το πρώτο μέρος σε μια τριλογία βιβλίων που περιλαμβάνει επίσης τα «The Wild Robot Escapes» και «The Wild Robot Protects», τα οποία εξερευνούν τη διασταύρωση τεχνολογίας και φύσης και το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο γύρω μας.

Μέχρι στιγμής όπως τονίζει το flix.gr, δεν υπάρχει κάτι γνωστό για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή για το καστ, αλλά το πιθανότερο είναι πως οι περισσότεροι ηθοποιοί που δάνεισαν τη φωνή τους στην πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στη δεύτερη.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια της ταινίας δανείζουν τη φωνή τους οι Κιτ Κόνορ, Πέντρο Πασκάλ, Μπίλι Νάι, Βινγκ Ρέιμς, Λουπίτα Νιόγκο, Κάθριν Ο’ Χάρα, Μαρκ Χάμιλ, κ.α.

Στο ξεκίνημα προβολής του στη χώρα μας "Το Ατίθασο Ρομπότ" έκοψε το 4ήμερο 10-13/10/2024 σε 150 αίθουσες πανελλαδικά, 15.921 εισιτήρια πανελλαδικά & κατέλαβε τη 2η θέση στον πίνακα του boxoffice πίσω από το «Joker: Τρέλα για Δύο» που συνέχισε με μεγάλη πτώση στη 2η εβδομάδα του κόβοντας σε 186 αίθουσες πανελλαδικά, 17.006 εισιτήρια & συνολικά έως σήμερα βρίσκεται στα 118.000 εισιτήρια. Στην Πάτρα το πολυσυζητημένο «Joker: Τρέλα για Δύο» του Τοντ Φίλιπς (οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 165,3 εκατ. δολάρια) παίζεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον και στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

*Όσο για την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου 2024 πήγε στο φιλμ τρόμου «Terrifier 3» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Damien Leone με ήρωα έναν τρομακτικό κλόουν. Πρωταγωνιστούν οι Lauren Lavera, Elliott Fullam, Margaret Anne Florence, Bryce Johnson, Antonella Rose, Samantha Scaffidi και David Howard Thornton. Η συγκεκριμένη ταινία ξεκίνησε με εισπράξεις 18,3 εκατ. δολάρια στην Αμερική και στο Rotten Tomatoes έχει μέχρι στιγμής σκοράρει ένα εντυπωσιακό 78%!

Tέλος όπως διαβάσαμε η ταινία "Terrifier 3" που εντάσσεται στα slasher φιλμ, προκάλεσε έως και λιποθυμίες σε ορισμένους θεατές ενώ κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν και έφυγαν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil