Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου

Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου

Τα παλιά και νέα μέλη στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου της Πάτρας γιόρτασαν την επέτειο αυτή την περασμένη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 -Παρέστη & ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

48 χρόνια συμπλήρωσε το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων. Τα παλιά και νέα μέλη στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου της Πάτρας γιόρτασαν λοιπόν την περασμένη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 την επέτειο αυτή συμπλήρωσης 48 χρόνων από την ίδρυσή του.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου ιδρύθηκε στις 9 Οκτώβρη του 1976 στο πλαίσιο του "Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου" και μέχρι σήμερα κρατάει άσβεστες τις αρχές της ερασιτεχνικής δημιουργίας παλεύοντας για ένα κόσμο δικαιοσύνης, ειρήνης και κοινωνικής προκοπής για όλους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στις 9-10, προβλήθηκε βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Βασίλης Τζουβελέκης με στιγμές από τις 54 (πενήντα τέσσερις) εκδηλώσεις που πραγματοποίησε από την 1 Γενάρη του 2024 μέχρι σήμερα το Χορευτικό.

Ο υπεύθυνος του Χορευτικού και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννόπουλος που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, έκανε μια ιστορική αναδρομή από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε "πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν θύλακες που κρατούν ζωντανό το όνειρο για ένα κόσμο ειρήνης χωρίς σκοτωμένα παιδιά, χωρίς ξεριζωμένους, χωρίς φτώχεια και δυστυχία. Ένα κόσμο γεμάτο χαρά γλέντια μουσική και χορούς. Και το Χορευτικό μας έχει αποδείξει πως ξέρει και να χορεύει ξέρει και να αγωνίζεται για τα δίκια όλου του κόσμου."

*Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τα παλιά μέλη του Χορευτικού Νίκος Μούσιος, Θανάσης Μόσχος, Κάτσαρη Γιάννα, Βάσω Κατσιγιάννη, Όλγα Ματσάγκα, Ελευθερία Μουρτά, Άγγελος Αγγελακόπουλος, Έλενα Μαυραειδή, Χρήστος Αγγελόπουλος. Παραβρέθηκε επίσης ο παλιός φίλος του Χορευτικού και Αντιπεριφερειάρχης  αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο Γιώργος Χάχαλης και η κ. Χάχαλη.

Το γλέντι κράτησε για αρκετές ώρες όπως αρμόζει στο Χορευτικό του Δήμου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture