Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά - Χαμόγελα με τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ- ΦΩΤΟ

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά ...

Έδωσαν το «παρών» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τα «Βραβεία Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Πλήθος πολιτικών έδωσαν το «παρών» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου, για τα «Βραβεία Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», μεταξύ των πολιτικών που πήγαν, ήταν και δύο πρώην πρωθυπουργοί, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, που επέλεξαν να μην παραστούν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ, αλλά έκαναν κοινή εμφάνιση για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς συνομίλησαν σε ιδιαίτερα καλό και θερμό κλίμα. Στην αρχή υπήρχε μια κενή θέση ανάμεσά τους που για λίγο καλύφθηκε αφού ο ένας έκατσε δίπλα από τον άλλο αλλά στη συνέχεια, έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης και ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος που έκατσε ανάμεσά τους. Οι τρεις τους μιλούσαν και χαμογελούσαν μεταξύ τους ενώ δίπλα από τον Αντώνη Σαμαρά, καθόταν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο Κώστας Καραμανλής χαιρετώντας όσους ήταν εκεί. Έκατσε δίπλα από τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Επίσης, δίπλα από τον Κώστα Καραμανλή, έκατσαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παρόντες και άλλοι πολιτικοί όπως η Θεοδώρα Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ)  κα ο Αλέξης Χαρίτσης (Νέα Αριστερά).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις