Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου και στη Βηρυτό»

Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε α...

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποσχέθηκε να πλήξει τη Χεζμπολάχ χωρίς έλεος μετά τη φονική επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε στρατιωτική βάση στο Ισραήλ, ενώ τα αντίποινα θα επεκταθούν και σε στόχους στη Βηρυτό

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε να χτυπήσει τη Χεζμπολάχ χωρίς να δείξει έλεος μετά την επίθεση με drone σε στρατιωτική βάση στο Ισραήλ την Κυριακή που σκότωσε τέσσερις στρατιώτες.

Όπως τόνισε τα αντίποινα θα επεκταθούν σε στόχους στη Βηρυτό, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – συμπεριλαμβανομένης της Βηρυτού[…] Το αποδείξαμε πρόσφατα και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε και τις επόμενες ημέρες», δήλωσε κατά την επίσκεψή του στη στρατιωτική βάση που χτυπήθηκε από drone της Χεζμπολάχ το βράδυ της Κυριακής.

 «Διεξάγουμε μια σκληρή εκστρατεία εναντίον του άξονα του κακού του Ιράν που θέλει να μας καταστρέψει ολοκληρωτικά», τόνισε ο Νετανιάχου. «Δεν θα τα καταφέρουν. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Πληρώνουμε οδυνηρό τίμημα, αλλά έχουμε τεράστια επιτεύγματα – και θα συνεχίσουμε να τα επιτυγχάνουμε».

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω: θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – και στη Βηρυτό», υπογράμμισε, αφού δημοσιεύματα των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε δώσει εντολή στις IDF να αποφύγουν να χτυπήσουν την πρωτεύουσα του Λιβάνου κατ’ εντολή της Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις