Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 49χρονου με μαχαίρι σε ανήλικους

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επί...

Η επίθεση του άνδρα με καταγωγή από την Κίνα σε παιδιά στο Χαλάνδρι

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στο Χαλάνδρι, όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγά με μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγάει.

Τι ισχυρίστηκε ο 49χρονος
Στο  βίντεο που παρουσίασε το MEGA, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, τους έλεγε πως εάν δεν εξαφανιστούν θα τους επιτεθεί. Ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος, ήταν πως πίστευε πως τα παιδιά είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος όταν τους είδε πέταξε το μαχαίρι προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Ωστόσο οι αστυνομικοί το εντόπισαν και ο 49χρονος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις