Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράμα: 41χρονη κατήγγειλε πνευμονολόγο για ασελγείς πράξεις - «Ήμουν σε σοκ, πάγωσα»

Δράμα: 41χρονη κατήγγειλε πνευμονολόγο γ...

Όσα περιγράφει 40χρονη

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει 41χρονη που καταγγέλλει γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση. Η 41χρονη από τη Δράμα αναφέρει ότι ο πνευμονολόγος στον οποίο κατέφυγε για θεραπεία, την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στο ιατρείο του.

Η γυναίκα εριέγραψε τον εφιάλτη που έζησε τον Ιούνιο του 2022 στον ιατρείο που επισκέφτηκε. «Πάγωσα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι» λέει. Σύμφωνα με την 41χρονη γυναίκα, ο γιατρός της είπε ότι πρέπει να λάβει ενδοφλέβια κορτιζόνη, γιατί η κατάσταση της υγείας της το απαιτούσε.

 «Μου είπε να πάρω με ένεση κορτιζόνη, εγώ του είπα ότι δε θέλω, κι εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση θα είναι και τελείωσε. Μου ζήτησε να κατεβάσω το κολάν μου, το κατέβασα λίγο κι ύστερα εκείνος το κατέβασε τελείως. Μετά μου έκανε την ένεση και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις μέχρι που σηκώθηκα και του είπα ''σταμάτα''».

 

 

Και δεύτερη γυναίκα που παρενοχλήθηκε στα χέρια του
 Σύμφωνα, πάντως, με την καταγγελία της 41χρονης, υπάρχει και δεύτερη γυναίκα που περιγράφει ότι και εκείνη πέρασε τα ίδια στο ιατρείο του συγκεκριμένου πνευμονολόγου.

 Η δικηγόρος της 41χρονης γυναίκας, Ανθούλα Ανάσογλου, δηλώνει στο ΜEGA:  «Εδώ μιλάμε για έναν γιατρό, που ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έκανε καμία έρευνα, ίσα – ίσα στάθηκε στο πλευρό του. Βρίσκεται η πρώτη κοπέλα αντιμέτωπη με ένα φόβο και της λέει ”είναι ο λόγος μου, προς τον λόγο σου, ποιος θα πιστέψει εσένα;”. Έρχεται όμως η δεύτερη, η εντολέας μου και λέει ”όχι εγώ θα υψώσω το ανάστημά μου”. Και οι δύο λένε ”εμείς δεν διεκδικούμε απολύτως τίποτα” και το δικαστήριο έμεινε εμβρόντητο που δεν διεκδικούν ούτε χρηματική αποζημίωση. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι τα υπόλοιπα κορίτσια που θα πάνε σε έναν τέτοιο άνθρωπο να μην ξανασυμβεί, να νιώθουν ασφάλεια».

Αρνείται τα πάντα ο πνευμονολόγος
 Από την πλευρά του, ο γνωστός πνευμονολόγος αρνείται την κατηγορία σε βάρος του και ισχυρίζεται ότι είναι όλα ψεύδη και συκοφαντίες.

 «Ουδέποτε έχω φερθεί με τέτοιο αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό ιατρικό τρόπο. Αντίθετα εξ αρχής ήταν καχύποπτη και έδινε την εικόνα μιας ”εύθικτης” ασθενούς που αναζητούσε αφορμή να στοιχειοθετήσει κατηγορίες σε βάρος μου, φθάνοντας μάλιστα, στο σημείο να θεωρήσει ως ύποπτη τη συμπεριφορά και του ηλικιωμένου πατέρα μου, που καθόταν στον προθάλαμο του ιατρείου μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις