Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Coffee Island ενεργός υποστηρικτής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2024 «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Η Coffee Island ενεργός υποστηρικτής του...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ενθουσιασμό

Με επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας 2024 «Φάνης Τσιμιγκάτος», με την Coffee Island να δίνει δυναμικά το παρών με την ενέργεια των ανθρώπων της. Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 3.500 δρομείς γέμισαν τους δρόμους της Πάτρας, σε ένα δρομικό γεγονός που πλέον αποτελεί ορόσημο για τη Δυτική Ελλάδα.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μια δυναμική γιορτή του αθλητισμού και της συλλογικής δράσης, αναδεικνύοντας τις αξίες της άμιλλας και της επιμονής. Ο αγώνας, που έχει καθιερωθεί ως αθλητικός θεσμός της αχαϊκής πρωτεύουσας, αποτέλεσε ακόμη μια ευκαιρία να αναδειχθεί η Πάτρα ως πόλος έλξης για τον αθλητικό τουρισμό.

Με χαμόγελα και ενέργεια, οι άνθρωποι της Coffee Island συμμετείχαν στον αγώναβιώνοντας μία αθλητική εμπειρία και δίνοντας το δικό τους μήνυμα για ευεξία, χαρά και ομαδικότητα, αξίεςπου βρίσκονται στην καρδιά της Coffee Island.

Στο πλαίσιο του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης, η Coffee Island στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από δράσεις που ενδυναμώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής. Με 25 χρόνια ιστορίας, συνεχίζει να ενώνει ανθρώπους, να προσφέρει νέες εμπειρίες και να αφήνειτο αποτύπωμά της σε κάθε θετική αλλαγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά