Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 17-10 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ "Kneecap" για ένα χιπ χιπ τρίο από το Μπέλφαστ

Από την Πέμπτη 17-10 στις Ελληνικές αίθο...

Η πρωτότυπη ταινία μάλιστα αποτελεί την πρόταση της Ιρλανδίας για την κατηγορία της καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής στα ερχόμενα βραβεία Όσκαρ

Η Ιρλανδικής και Αγγλικής παραγωγής ταινία με τίτλο «Kneecap: Ράπερ Αγωνιστές», διάρκειας 105 λεπτών, σε σκηνοθεσία του Βρετανού δημιουργού Ριτς Πέπιατ, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 17-10-2024 σε διανομή του Cinobo & απ’ όσο είδαμε θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Πρόκειται για ταινία με στοιχεία κωμωδίας και δράματος, παραγωγής του 2024 που μάλιστα κέρδισε το Βραβείο κοινού στο φημισμένο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Σάντανς στη Γιούτα.

Σεξ, ναρκωτικά και ιρλανδική ραπ. Ένας αληθινός μύθος για την εσωτερική επιθυμία του ανθρώπου για ταυτότητα και το πάθος για ζωή, η μυθοπλαστική εκδοχή της γένεσης μιας ριζοσπαστικής μουσικής μπάντας από το Μπέλφαστ μετατρέπεται σε μια συναρπαστική περιπέτεια που σφύζει από χιπ-χοπ ρυθμούς

Στο Μπέλφαστ της δεκαετίας του 2010, ένας καθηγητής ιρλανδικών και δύο νεαροί μικροέμποροι ναρκωτικών αποφασίζουν να συγκροτήσουν μια χιπ χοπ μπάντα, η οποία θα ραπάρει στα γαελικά.

Σκηνοθεσία: Ριτς Πέπιατ.

Με τους: Μόγκλαϊ Μπαπ, Μο Χάρα, DJ Πρόβαϊ, τον σταρ Μάικλ Φασμπέντερ, και τους Fionnuala Flaherty, Jessica Reynolds, Adam Best, Simone Kirby.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Η Ιρλανδική πρεμιέρα του φιλμ είχε γίνει στο 36ο Φεστιβάλ Galway Film Fleadh όπου επίσης βραβεύτηκε, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως αποτελεί και την πρόταση της Ιρλανδίας για το ξενόγλωσσο Όσκαρ στην ερχόμενη 97η απονομή.

Η ταινία βγήκε και στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου 2024 από την Sony Pictures Classics.

Στο φιλμ τον πρώτο λόγο όπως είναι φυσικό, έχουν τα μέλη του χιπ χοπ τρίο των Kneecap.

Μία ταινία που αναμφίβολα θα τραβήξει το ενδιαφέρον & των πιο μουσικόφιλων θεατών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture