Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα πρώτα εγκαίνια στο retail park στην πρώην ΑΒΕΞ είναι γεγονός και γίνονται από το ΙΚΕΑ στις 30 Οκτώβρη

Πάτρα: Τα πρώτα εγκαίνια στο retail park...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Θα σημάνουν επί της ουσίας την έναρξη της λειτουργίας του εμπορικού πάρκου της Ακτής Δυμαίων

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα πρώτα εγκαίνια στο retail park της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα (πρώην ΑΒΕΞ), τα οποία, όπως πληροφορείται το thebest.gr θα γίνουν στις 30 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το κατάστημα της σουηδικής αλυσίδας επίπλων και οικιακού εξοπλισμού ΙΚΕΑ, το οποίο καταλαμβάνει χωροταξικά και το μεγαλύτερο μέρος του νέου εμπορικού πάρκου της Πάτρας. Ο Όμιλος Φουρλή, ενόψει των εγκαινίων ετοιμάζει μια σειρά από πολλαπλές δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του καταστήματος και θα σημάνουν επί της ουσίας την έναρξη της λειτουργίας του πάρκου.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο οικοδόμημα, που θα είναι ολοκληρωτικά έτοιμο μέσα στον Νοέμβριο, οπότε και ένα ένα τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν εκεί θα ανοίγουν τις πύλες τους, προς το κοινό.

Να θυμίσουμε, ότι στο retail park που εκτείνεται σε οικόπεδο 21.500 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 15.200τ.μ και αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 2.600τ.μ., θα λειτουργήσουν εκτός των άλλων  κατάστημα Κωτσόβολος,  καταστήματα των πολωνικών αλυσίδων Pepco και Sinsay που επεκτείνονται ταχύτατα στην ελληνική αγορά, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά η Kiabi, το «βαρύ πυροβολικό» της γαλλικής μόδας χαμηλού κόστους, που έχει μισθώσει κατάστημα 1.300 τ.μ. Από τον κλάδο της εστίασης στο νέο εμπορικό πάρκο παρουσία θα έχει η KFC, η οποία θα αναπτύξει επίσης νέο concept στην Πάτρα. Επίσης, κατάστημα θα διαθέτει η αλυσίδα παιχνιδιών Μουστάκας, καθώς και η Adidas (outlet).

Το συγκρότημα χωρίζεται σε δύο ισόγεια κτίρια καταστημάτων με ενοποιημένα υπόγεια και ένα τρίτο μικρότερο όγκο ανάμεσά τους. Επίσης, θα διαμορφωθούν 361 θέσεις στάθμευσης επιβατικών οχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις