Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Το Επιμελητήριο Αχαΐας με τοπικές επιχειρήσεις, στην Διεθνή Έκθεση SIAL 2024 στο Παρίσι

Το Επιμελητήριο Αχαΐας με τοπικές επιχει...

Aπό τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2024.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, ανακοινώνει "τη συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του στην παγκοσμίου φήμης έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2024. Η SIAL αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στον τομέα των τροφίμων και ποτών, προσελκύοντας χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Οι επιχειρήσεις της Αχαΐας, γνωστές για την υψηλή ποιότητα και καινοτομία των προϊόντων τους, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη γκάμα τους σε διεθνές κοινό, να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες και να διευρύνουν τις εμπορικές τους συναλλαγές στην παγκόσμια αγορά. Η συμμετοχή στην SIAL δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα μοναδικά προϊόντα τους και να αναδείξουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Αχαΐας.

Η έκθεση SIAL αποτελεί σημαντική πλατφόρμα για την ανάπτυξη του εξαγωγικού προσανατολισμού των επιχειρήσεων και τη δικτύωση με επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο. Το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο πλαίσιο της υποστήριξής του προς τα μέλη του, συμμετέχει στην έκθεση σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την ENTERPRISE GREECE (υπεύθυνη διοργάνωσης της όλης ελληνικής αποστολής) και τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας,  συμβάλλοντας στην προβολή της τοπικής παραγωγής σε διεθνές επίπεδο.

Οι έξι Αχαϊκές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην SIAL 2024, θα βρίσκονται στο Hall 2 , stands 2 J103 & J115 και είναι οι : 1) ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗΣ - ΛΑΙΜΟΣ ΚΩΝ. ΜΟΝ. ΑΕ , 2) ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε.,  3)ΛΙΑΝΟΣ Κ., 4) NOSTALGAIA – ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, 5) ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ –BacFresh, 6) ΟΙΝΟΙ ΛΑΡΙΣΣΟΣ -Κτήμα Μαυρόγιαννη.

Τις επιχειρήσεις θα συνοδεύουν & θα υποστηρίζουν στελέχη του Επιμελητηρίου και της ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις