Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο catwalk- φαντασίωση Κέιτ Μος, Κάρλα Μπρούνι, Ιρίνα Σάικ και … Ανθή Φακιδάρη

Στο catwalk- φαντασίωση Κέιτ Μος, Κάρλα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα sexy «αγγελάκια» επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη σε όλα τα sizes και τις ηλικίες

«Σείστηκε» το διαδίκτυο και αναστατώθηκαν τα διεθνή media με το θεαματικό show της Victoria’s Secret 2024.

Μετά από περίοδο σιωπής, το μαγευτικό catwalk με τις «άπιαστες» καλλονές, επέστρεψε πιο … προσγειωμένο. Προσαρμοσμένο στην εποχή της διαφορετικότητας όσο αφορά στα πρότυπα ομορφιάς, παρουσίασε 50 μοντέλα με διαφορετικές σιλουέτες, ηλικίες, φυλές, εθνικότητες.  Η πασαρέλα στο Brooklyn Navy Yard περιλάμβανε live του ζωντανού θρύλου Cher, φαντασμαγορικούς φωτισμούς και καταπακτές από όπου αποκαλύπτονταν τα super models.

Καταρχήν  οι καλιφορνέζες αδελφές Χαντίντ ανέλαβαν το opening και το φινάλε, ενώ η 50χρονη Κέιτ Μος έκανε το ντεμπούτο της στο event τυλιγμένη με μαύρη δαντέλα. Μαζί της η μικροσκοπική της κόρη και «συνάδελφοι» από τα παλιά, όπως οι Κάρλα Μπρούνι και Εύα Ερτζιγκόβα. Για πρώτη φορά, χειροκροτήθηκε μια Ελληνίδα, η Ανθή Φακιδάρη που ήταν πραγματικά πανέμορφη.  

Η 21χρονη Ανθή με λευκά, ημιδιάφανα εσώρουχα του label είναι η πρώτη Ελληνίδα που συμμετέχει στο περίφημο show, επιβεβαιώνοντας πως πλέον συγκαταλέγεται στην a- list του διεθνούς modelling. Είχε τα μαλλιά της σε pony tail και φορούσε εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια και πέδιλα με φτερά.

Τα φλας ξεσήκωσαν βέβαια και οι διασημότεροι «άγγελοι» της εταιρείας Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Μπεχάτι Πρίνσλο, Κάντις Σουάνεπολ. Κατά την άποψή μας η Ιρίνα Σάικ ήταν εκθαμβωτική και η Βιτόρια Τσερέτι αέρινα φίνα. Επί ποδός και οι Ασλει Γκράχαμ, Τάιρα Μπανκς, Παλόμα Ελσεσερ που εκπροσώπησαν τις plus size σιλουέτες. Ντούζεν Κρος, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Ιμάν Χαμάμ, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Τζόαν Σμολς «ανέβασαν» το θερμόμετρο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το styling είχε η Emmanuelle Alt, πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Paris, η οποία μάλιστα έπεισε την Κέιτ Μος να εμφανιστεί. Αλλωστε «Όλοι  ψωνίζουν, όχι μόνο 22χρονες κοπέλες» ανέφερε η Μος για την περίσταση.

Η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι προσφέρθηκε στο κοινό της αυτό που ζητούσε, δηλαδή glamour, runway, fashion, fun, φτερά, διασκέδαση, αντανακλώντας όμως το «ποιοι είμαστε σήμερα». Είναι δεδομένο άλλωστε πως η αμερικάνικη εταιρεία εσωρούχων θέλει να αποτινάξει τις κατηγορίες περί «τέλειας ομορφιάς», ταλαιπωρίας των κοριτσιών για άψογο σώμα αλλά και παρενόχλησης που τη συνόδευαν τα τελευταία χρόνια. Πασχίζει να αλλάξει σελίδα. Οι κάπες και οι «ουρές» με παντός είδους φρου- φρου και πετράδια, τα iconic  φτερά οι αισθησιακές διαφάνειες και το προκλητικό underwear παραμένουν βέβαια ακλόνητα. Δείτε στιγμιότυπα.

Ειδήσεις Τώρα

Welcome to UP 2024: Πρεμιέρα για το φοιτητικό campus στην πανεπιστημιούπολη και συναυλία από τα «Υπόγεια Ρεύματα»

Εμμονή το σουέντ στο διεθνές street style και στο Instagram, πως φοριέται τώρα

Τα… άγρια μανιτάρια που «ξεφύτρωσαν» στην Place Vendome ξελογιάζουν τους art lovers

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View