Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Γιώργος Παπανδρεόπουλος στο thebest.gr: "Ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας ήταν η καλύτερη διοργάνωση όλων των εποχών"

Γιώργος Παπανδρεόπουλος στο thebest.gr: ...
Βασίλης Τσελίκης
[email protected]

Ο διευθυντής του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" μας μίλησε για το κέρδος της πόλης από την διεξαγωγή του ενώ ανέφερε και την "εικόνα" που θα του μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του

Στο thebest.gr μίλησε για τον απόηχο του μεγάλου αθλητικού γεγονότος της πόλης ο προπονητής του Κούρου.

Ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος επισήμανε το κέρδος της πόλης από την διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης καθώς και τα χαμόγελα που πρόσφερε ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος σε μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας:

1) Ήταν επιτυχημένος ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος";

"Ναι ήταν πάρα πολύ επιτυχημένος και από πλευράς συμμετοχών αλλά κυρίως για τα χαμόγελα που πρόσφερε σε όλους. Ήταν μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και θεωρώ πως ήταν η καλύτερη διοργάνωση όλων των εποχών".

2) Ποιο θεωρείτε πως ήταν το κέρδος για την Πάτρα από τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος;

"Το κέρδος είναι ότι βγήκε όλη η πόλη στους δρόμους και χειροκροτούσε τους αθλητές και τις αθλήτριες. Επίσης, να αναφέρουμε ότι οι συνοδοί καθώς και πολλοί αθλητές έμειναν στην Πάτρα λόγω της συμμετοχής τους στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Η διοργάνωση "αγκαλιάστηκε" από τον κόσμο της Πάτρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

3) Η εικόνα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας για πάντα.

"Θα θυμάμαι τα πρόσωπα των αθλητών και των αθλητριών που τερμάτιζαν καθώς επίσης και τα παιδικά χαμόγελα. Ήταν ένας αγώνας για όλες τις ηλικίες και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ακόμη θα μου μείνει στο μυαλό και το τρομερό ηλιοβασίλεμα το οποίο είχαν συντροφιά όλοι οι αθλητές. Οι συνθήκες ήταν οι καλύτερες και αυτό συνοδεύτηκε από τις πολύ καλές επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών". 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports