Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στ. Τζώρτζογλου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» – Η μάχη με την κατάθλιψη

Στ. Τζώρτζογλου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» ...

Όλα όσα είπε

Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, τη βοήθεια ψυχιάτρου αλλά και τον τρόπο που προσπάθησε να του σταθεί το περιβάλλον του – σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος. Κράτησε γύρω στα δύο χρόνια. Ήμουν σε μία φάση που νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω. Είχε μείνει μόνο ένα πολύ μικρό παραθυράκι από μακριά, ότι δηλαδή ίσως έρθει βοήθεια από πάνω, από τον Θεό. Η μόνη αξία που μου είχε μείνει σταθερή ήταν ότι πιστεύω στον Θεό και ότι κατά κάποιο τρόπο, αν ήθελε θα μπορούσε να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να λάβω ούτε την ευλογία.

Δηλαδή, ακόμα και ο Χριστός να κατέβαινε και να μου έλεγε ”πίστεψε, ζήσε”, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω λίγο. Όχι με το πάθος και με τον ενθουσιασμό που το κάνω συνήθως. Δεν ήθελα ούτε να δουλέψω, ούτε τίποτα.
Πήρα βοήθεια από ψυχίατρο. Πήρα θεραπεία, την οποία και ολοκλήρωσα.

Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου. Τότε μου στάθηκε η σύζυγός μου, Σοφία, η μητέρα της, η οποία είχε έρθει για τρεις μήνες στο σπίτι, η πρώην γυναίκα μου, η Μαρία και ο γιος μου, ο Αλκιβιάδης. Οι φίλοι μου και να ήθελαν να με βοηθήσουν δεν με έβλεπαν, γιατί δεν έβγαινα.

Ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, δεν έδινα ούτε συνεντεύξεις. Η αγάπη μου για αυτά τα πρόσωπα και η αγάπη μου στον Χριστό, μου άφησαν έναν παραθυράκι ανοιχτό και κάποια στιγμή έγινε το κλικ, σηκώθηκα και έγινα καινούριος», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου για την σκληρή μάχη με την κατάθλιψη.

Για τα δημοσιεύματα χωρισμού με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα, ανέφερε ο ηθοποιός: «Κάναμε χωριστές διακοπές, βγάλαμε φωτογραφίες από διαφορετικά μέρη και αυτό πυροδότησε τις φήμες χωρισμού. Είμαστε κανονικά μαζί. Η Σοφία πέρασε μια δύσκολη φάση, γιατί παντρεύτηκε έναν άνθρωπο, ο οποίος για 3 – 4 χρόνια ήταν κάπως και ξαφνικά για 2 χρόνια άλλαξε. Θέλησε να με βοηθήσει με τον τρόπο, που το κατανοούσε, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight