Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το "Ποίηση Όροφος Μηδέν" επιστρέφει με νέους ποιητές επι σκηνής

Το "Ποίηση Όροφος Μηδέν" επιστ...

Στο "Τσίρκο" αύριο Παρασκευή στις 20.00

Την Παρασκευή 18/10 το Ποίηση Όροφος Μηδέν επιστρέφει! Νέα σεζόν, νέα συναισθήματα,νέοι στίχοι, νέοι ποιητές επι σκηνής!

"Επανερχόμαστε με νέα σεζόν,ακριβώς όπως υποσχεθήκαμε, και ξεκινάμε δυναμικά με το πρώτο event για το μήνα Οκτώβριο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας η οποία προσθέτει:

"Φτιάχνουμε για έναν ακόμη μήνα ένα safe place για ολ@ οσ@ θέλουν να ακούσουν ποίηση, αλλά και να ανέβουν στη σκηνή να μοιραστούν σκέψεις, στίχους, αγάπη και συναισθήματα.

Το ισόγειο του Τσίρκου θα μας υποδεχτεί για μια ακόμη φορά για ένα live προφορικής ποίησης με αγαπημένους spoken word artists που θα ντύσουν με μουσικά beats τα γραπτά τους και θα ανέβουν στη σκηνή να μας χαρίσουν μια performance που θα μας ταξιδέψει και θα μας εμπνεύσει. Η Λίνα Φούντογλου, ο Δημήτρης Σταμίρης και ο Γιάννης Ορούτζογλου μαζί με τις παρουσιάστριες τους γιασεμάκι και BlackBee, ανοίγουν την ποιητική σεζόν στην Πάτρα, με περφορμανς και ανοιχτά μικρόφωνα.

Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, βάζουμε τα δυνατά μας να ψηλώσει η ποίηση προς τα πάνω, και να ακουστούν όσο περισσότερες φωνές μπορούμε. Ανοιχτά μικρόφωνα σημαίνει να φέρεις εκείνο το ποίημα που έχεις γράψει, να φέρεις εκείνο το κουράγιο που έχεις ξεχάσει, να έρθεις να διαβάσεις το δικό σου γραπτό, τη δίκη σου ποίηση!!!

Line up: Lina Fountoglou
Dimitris Stamiris
Yannis Oroutzoglou
Hosts: γιασεμάκι BlackBee
On Decks: Piel Fluida
Artwork και αφίσες: γιασεμάκι

Η performance ξεκινάει 20:00 κι έχει διάρκεια 90 λεπτά. Στη συνέχεια θα έχει ανοιχτά μικρόφωνα, για να διαβάσει οποίο θέλει κάτι δικό του με συνοδεία μουσικής ή και όχι. Αν κάποιο θέλει να συνοδεύσει με μουσική το κείμενο του θα πρέπει να έχει απαραίτητα στικάκι με τη μουσική που επιθυμεί. Η εγγραφή στο open mic γίνεται κατά την είσοδο, σε χαρτί που θα βρίσκεται στο τραπέζι του merch. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η performance βασίζεται σε πρωτότυπα ποιήματα, beats και μελωδίες. Κατά τη διάρκεια της performance θα ερμηνευτούν και θα αφηγηθούν γραπτά και κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει, ακυκλοφόρητα και διασκευές.
___________________________________
Στον χώρο θα υπάρχουν αντίτυπα των εντύπων, ποιητικές συλλογές και merch των ποιητών. Παράλληλα θα βρίσκεται εκεί ο κουμπαράς μας με ελεύθρη συνεισφορά για οποίο θέλει να στηρίξει όσο θέλει το εγχείρημα μας!"
_______________________________________
Τσίρκο , Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου 14
Πατρα
Παρασκευή :18/10/2024
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος ελεύθερη (με ελεύθερη συνεισφορά)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture