Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε μια συναινετική σχέση στη Στοκχόλμη σύμφωνα με «Le Parisien»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε μια συναινετική σχέ...

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (17/10) η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» είχε σεξουαλική σχέση στη Σουηδία, την οποία θεωρεί συναινετική, με μια νεαρή γυναίκα το βράδυ μεταξύ 10 και 11 Οκτωβρίου.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δύο μέρες άδεια από τους Μαδριλένους και μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Νόρντι Μουκιέλε αποφάσισε να περάσει μερικές ώρες στη Στοκχόλμη.

Πέρασαν το βράδυ στο 'V', ένα από τα πιο «πριβέ» νυχτερινά κέντρα της σουηδικής πρωτεύουσας. 

Αργότερα θα γινόταν το γεγονός για το οποίο συζητούνταν εδώ και μέρες στη Σουηδία και τη Γαλλία, πολύ λιγότερο στη Μαδρίτη, όπου ο τοπικός Τύπος προσπαθεί να προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εικόνα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το «Rmc Sport», ο Εμπαπέ έχει κρατήσει τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας, ιδιαίτερα αυτά που έλαβε μετά τη νύχτα του πάθους. 

Στις σκέψεις του ποδοσφαιριστή, γράφουν οι Γάλλοι, δεν μπορεί να είναι το πρόσωπο που υπέβαλε καταγγελία για βιασμό στις σουηδικές αρχές, δεδομένου ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των δύο ήταν θετική.

Ο Εμπαπέ δεν έχει ακόμη κατηγορηθεί επίσημα από τις δικαστικές αρχές, οι οποίες άνοιξαν προκαταρκτική έρευνα μετά την καταγγελία του κοριτσιού. 

Στο μεταξύ, χθες (16/10), ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπασε τη σιωπή δημοσιεύοντας εικόνες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία φαινομενική γαλήνη, επιβεβαιωμένη και από τη δικηγόρο του, Μαρί-Αλιξ Κανού-Μπερνάρ, αλλά η οικογένειά του και το περιβάλλον του γνωρίζουν τη μακρά και δύσκολη διαδικασία που θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports