Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών την Παρασκευή 18/10

Πάτρα: Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβ...

Στις 19.30, στα Ψηλαλώνια όπου θα εγκαινιαστεί η φωτογραφική έκθεση με θέμα “Ξεριζωμός - Προσφυγιά - Πόλεμος”, δίπλα στο μνημείο τιμής των κρεμασμένων από τους ναζί - κατακτητές

Στο πλαίσιο του 18ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/10/2024 στο Γυμναστήριο “Δημήτριος Τόφαλος”, με ώρα έναρξης 18:30, ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει φωτογραφική έκθεση με θέμα “Ξεριζωμός - Προσφυγιά - Πόλεμος”, στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, δίπλα στο μνημείο τιμής των κρεμασμένων από τους ναζί - κατακτητές.

Την Παρασκευή 18/10, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με ανακοίνωση της καλεί όλο τον πατραϊκό λαό να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις, ώστε μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να σταματήσουν οι πόλεμοι, που φέρνουν καταστροφές, ξεριζωμό, προσφυγιά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί δρώμενο, σε συνεργασία του Θεατρικού Εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων και του Φάρου Ποντίων, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη.

Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

*Η διοργάνωση του 18ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών χορών είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture