Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αλλάζουν όψη τα πεζοδρόμια στον Άγιο Διονύσιο - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αλλάζουν όψη τα πεζοδρόμια στον Ά...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Στο πλαίσιο της αστικής παρέμβασης που αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων και κρασπέδων

Αλλάζει όψη ο χώρος πέριξ της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, στο πλαίσιο  της αστικής παρέμβασης που αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων και κρασπέδων, σε περιοχές της πόλης που παρουσιάζουν αυξημένη κυκλοφορία πεζών.

Τα έργα αφορούν τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων.  Οι περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία που έχει επιλέξει η Δημοτική Αρχή και στις οποίες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, είναι η Βορείου Ηπείρου και η Παπαναστασίου (Ζαρουχλέικα), ενώ την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου που φτάνουν μέχρι την οδό Καρόλου. Στη συνέχεια, βάση προγράμματος, ακολουθούν η οδός Νοταρά και η οδός Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή της Αγυιάς, πολυσύχναστοι δρόμοι στο Ανατολικό Διαμέρισμα κοντά στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ  κ.α.

«Πρόκειται για ένα έργο σε πολλές περιοχές της Πάτρας, που προχωράει γρήγορα. Ήδη έχει ολοκληρωθεί περίπου το 55% των συνολικών εργασιών που πρέπει να γίνουν. Πιστεύουμε ότι το έργο αυτό θα δώσει μια όμορφη εικόνα στην πόλη σε σημεία που βρίσκονται και πέριξ του κέντρου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά τα έργα, λύνουν τα προβλήματα του συνόλου της πόλης μας. Το σημαντικό είναι να δίνει το κράτος τα κονδύλια που πρέπει προκειμένου να συνεχίσουν τα έργα, γιατί δεν είναι ένα, είναι πολλά και σημαντικά για να αλλάξει η εικόνα της πόλης» λέει ο  Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής, Παναγιώτης Μελάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις