Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλ. Πρωτοψάλτη: «Η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα»

Αλ. Πρωτοψάλτη: «Η μητέρα μου είχε καλύτ...

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η τραγουδίστρια

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία, μάλιστα είχε και τα γενέθλια της σήμερα (18/10).

Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ιδιαίτερα συγκινημένη, είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το βίντεο που ετοιμάσατε. Πραγματικά, είχα πολύ καιρό να συγκινηθώ, παρότι είμαι ψύχραιμη όταν βλέπω τη ζωή μου γρήγορα -γιατί αυτό είναι μια συμπυκνωμένη ζωή που δείξατε και καμιά φορά λέω «συμπυκνωμένη μου ζωή με τι να σε αραιώσω».

Με τη μουσική την αραιώνω και με τις ψυχές σας. Γιατί αν μπορούσα να μεταφέρω στους τηλεθεατές το τι έγινε στο τετράλεπτο αυτό, νομίζω αν δεν ήταν ζωντανή η εκπομπή θα σταματούσαμε να κάνουμε λίγο τα μάτια μας. Κλαίει το συνεργείο, κλαίω εγώ, κλαίτε εσείς…».

«Για μένα είναι πολύ συγκινητικό το ότι μέσα από τις εικόνες αυτές που δείξατε διεισδύει η ψυχή μου», πρόσθεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα»
Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας για την οικογένεια της αποκάλυψε: « Επειδή έχασα τον πατέρα μου πολύ γρήγορα, τραγουδούσα στη μητέρα μου και της έκανα, διάφορα θεατρικά δικά μου, έμπαινα μέσα σε κάτι κιβώτια και της έπαιζα θέατρο» και συνέχισε: « η μητέρα μου είχε καλύτερη φωνή από εμένα.

Ο μπαμπάς μου έπαιζε μουσική, ήταν χειρουργός στο επάγγελμα και η μητέρα μου ήταν δασκάλα στην Αίγυπτο. Με το που ήρθαν στην Ελλάδα, ο πατέρας μου δεν το άντεξε όλο αυτό. Η μητέρα μου βρήκε αμέσως δουλειά γιατί ήξερε 5 γλώσσες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight