Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αποστόλης Παναγόπουλος

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αποστόλης Παναγόπουλος

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο νέων

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ.Αστραπή την πρώτη μέρα του αγωνιστικού τριημέρου με δύο αθλητές της να προκρίνονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στο Σαράγεβο.

Αποστόλης Παναγόπουλος: Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε συνεχίζοντας τις μεγάλες εμφανίσεις κερδίζοντας πολύ δυνατούς αγώνες. Για άλλη μια φορά έδειξε το επίπεδό του και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
- Μπακλέση Βασιλική: Μια εντυπωσιακή εμφάνιση την έφτασε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Η αποφασιστηκότητα της ήταν αυτή που της χάρισε αυτή την διάκριση καθώς και μια θέση στην Εθνική ομάδα.
- Μακρυγιάννη Αλεξάνδρα: Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα η μικρή αθλήτρια του συλλόγου κατέκτησε την 3η θέση μετα απο 2 νικηφόρους αγώνες. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή και ο ημιτελικός της κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την διάκριση.
- Χριστόπουλος Χρήστος: Μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά. Παρ'όλα αυτά κέρδισε μία μοναδική εμπειρία που του προσέφερε σημαντικά μαθήματα.

Οι προπονητές του συλλόγου μας Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος και Αντωνακόπουλος Χρήστος Βασίλης είναι περήφανοι για τις διακρίσεις των αθλητών και αναμένουν ακόμα περισσότερες τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports