Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μήνυμα Νετανιάχου μετά την εκτόξευση drone με στόχο το σπίτι του – «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει»

Μήνυμα Νετανιάχου μετά την εκτόξευση dro...

Λίγες μόνο ώρες μετά το χτύπημα της Χεζμπολάχ

Μπορεί το πρωί του Σαββάτου (19.10.2024) η Χεζμπολάχ σε μια επίδειξη δύναμης να χτύπησε με drone στο σπίτι του Μπένιαμιν Νετανιάχου στην Καισάρεια του Ισραήλ, με τον πρωθυπουργό της χώρας να στέλνει το δικό του μήνυμα. 

Λίγες μόνο ώρες μετά το χτύπημα της Χεζμπολάχ ο Μπένζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο X να περπατά στην αυλή του σπιτιού του.

«Πρωθυπουργέ, θα σας σταματήσει τίποτα;», ήταν η ερώτηση προς τον Νετανιάχου.

Η απάντηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ ήταν αφοπλιστική: «Όχι, τίποτα δεν θα μας σταματήσει, θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Ο Νετανιάχου συνεχίζει λέγοντας στα εβραϊκά: «Ξέρετε, πριν από δύο ημέρες εξουδετερώσαμε τη μαζική δολοφονία του [ηγέτη της Χαμάς] Γιαχία Σινουάρ, όπως έχω πει, βρισκόμαστε σε έναν υπαρξιακό πόλεμο και συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Και θέλω να πω και κάτι άλλο, είμαι περήφανος για τους στρατιώτες μας, είμαι περήφανος για τους διοικητές μας και είμαι περήφανος για εσάς, τους πολίτες του Ισραήλ».

Στην αγγλική έκδοση, ο Νετανιάχου αποκαλεί τον Σινουάρ «τον εγκέφαλο τρομοκράτη του οποίου οι μπράβοι αποκεφάλισαν τους άνδρες μας, βίασαν τις γυναίκες μας και έκαψαν μωρά ζωντανά. Τον εξουδετερώσαμε και συνεχίζουμε τη μάχη μας με τους άλλους τρομοκράτες εντολοδόχους του Ιράν».

Στο βίντεο ο Νετανιάχου εμφανίζεται χαλαρός με γυαλιά και ένα πόλο μπλουζάκι να περπατά άνετος σε ένα πάρκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις