Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τραϊάνα Ανανία πήγε στο The Voice και τραγούδησε τα «Σεντόνια»

Η Τραϊάνα Ανανία πήγε στο The Voice και ...

Γύρισαν οι κριτές;

Στο The Voice of Greece πήγε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία για να τραγουδήσει ως διαγωνιζόμενη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πήγε στο The Voice of Greece του ΣΚΑΪ και τραγούδησε τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση. Η Τραϊάνα Ανανία θέλησε να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού. Από τους τέσσερις κριτές, στην εκπνοή του τραγουδιού γύρισε τελικά η καρέκλα της Έλενας Παπαρίζου.

Στο εισαγωγικό της video, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για το πώς ελπίζει το show να είναι μία νέα αρχή για εκείνη. «Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά» σημείωσε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight