Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρκος Σεφερλής: «Μήπως θα πρέπει να ρωτάνε εάν ”η δημοσιογραφία έχει όρια;”– Η σάτιρα δεν έχει»

Μάρκος Σεφερλής: «Μήπως θα πρέπει να ρωτ...

Θέτει ερωτήματα

Με ένα βίντεο στα προσωπικά του social media επανήλθε ο Μάρκος Σεφερλής την Κυριακή (20/10) θέτοντας ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Συγκεκριμένα, στα όρια της σάτιρας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο ηθοποιός, μια συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή για τον non – binary νικητή της Eurovision 2024, Nemo.

Με τη σειρά του λοιπόν ο κωμικός, διερωτήθηκε μήπως η ερώτηση που θέτουν τελευταία οι δημοσιογράφοι ”θα έπρεπε να έχει όρια η σάτιρα” θα έπρεπε να μετατοπιστεί στον κλάδο της δημοσιογραφίας σχετικά με το εάν ”θα έπρεπε να έχει όρια η δημοσιογραφία”.

«Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ”Η σάτιρα έχει όρια;”. Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πειθαρχικό, ούτε πρόστιμα. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα λοιπόν, από εδώ και στο εξής, μήπως οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ”Η δημοσιογραφία έχει όρια;”», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Τα σχόλια κάτω από το νέο Βίντεο του ηθοποιού στο Instagram ήταν πολλά, με πολλούς χρήστες να συμφωνούν με την ερώτηση που έθεσε ο Μάρκος Σεφερλής. 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight