Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Ποιός είναι ο Αντώνης Ποταμίτης που αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξης Πλ. Μαρλαφέκα στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ποιός είναι ο Αντώνης Ποταμίτης που αναλ...

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων και Ιδρυτής της WEST GROUP

Ποιός είναι ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει τα ηνία της Παράταξης Πλάτωνα Μαρλαφέκα στο Επιμελητήριο Αχαΐας;

Ο Αντώνης Ποταμίτης είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρείας WEST, Εκτελεστικός Πρόεδρος των Πρότυπων Υδροπονικών Καλλιεργειών Μεσολογγίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της PAMG ΕΠΕ (παραγωγή και εμπορία Gourmet Ελληνικών).

Έχει μακροχρόνια εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων και του management ξεκινώντας την καριέρα του από το εμπορικό τμήμα (marketing&sales) της Allied Domecq (Ballantines, Serkova, Kahlua etc), περνώντας από διάφορες θέσεις. Δημιούργησε την εταιρεία WEST AE (εταιρεία Marketing & Sales Agency), την ξενοδοχειακή μονάδα Agrotel Pinakades καθώς και τις εταιρείες Πρότυπες Υδροπονικές Καλλιέργειες, evlogia, Yodigram, την εταιρεία ταχυδρομείων και κούριερ WPS .

Είναι μέλος του ECR Hellas και πρόεδρος του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αγαπάει τις νέες επιχειρηματικές ιδέες, είναι οραματιστής στον χώρο του επιχειρείν και υποστηρίζει τις νεότερες γενιές εργαζομένων στις επιχειρήσεις. Πιστεύει ότι η πώληση αποτελεί επιστήμη καθαυτή, η οποία θα παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο στο διεθνές επιχειρείν και γι’ αυτό τα στελέχη των πωλήσεων πρέπει να εξελίσσονται και να αναπτύσουν τις δεξιότητές τους με θεωρητική κατάρτιση την οποία θα μετουσιώνουν σε επαγγελματική εμπειρία.

Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο International Marketing από το University of Derby.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις