Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Μαζί, μια γροθιά, στα βήματα του Δημήτρη Καλογερόπουλου»- Τι λέει στο thebest.gr ο νέος δήμαρχος Αιγιαλείας

«Μαζί, μια γροθιά, στα βήματα του Δημήτρ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα 17 μέλη της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφία αποφάσισαν να δώσουν το «χρίσμα» στον Τάκη Ανδριόπουλο, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού

Στα βήματα του εκλιπόντος Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, θα «περπατήσει» ο νέος Δήμαρχος Αιγιάλειας Τάκης Ανδριόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει με συγκίνηση το νέο του ρόλο, δηλώνοντας παράλληλα ότι όλοι οι συνεργάτες του θα παραμείνουν στις θέσεις τους και όλοι μαζί θα είναι μια γροθιά.

«Το βασικό μέλημα όλης της ομάδας είναι να συνεχίσουμε το έργο και το πρόγραμμα του αείμνηστου Δημάρχου μας» λέει στο thebest.gr.  «Στα βήματα και στα χνάρια που είχε αποτυπώσει αυτός θα προχωρήσουμε. Η ομάδα παραμένει μια γροθιά και όλοι οι συνεργάτες μου θα παραμείνουν στις θέσεις ευθύνης που είχαν, εκτός από κάποιες υποχρεωτικές αλλαγές, μετά από την αποχώρησή μου από την αντιδημαρχία  πολιτισμού και αθλητισμού, που θα αναπληρωθεί από κάποιον άλλον συνάδελφο, όπως  και η θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναπληρωθεί από τον πρώτο επιλαχόντα της Δ.Ε. Συμπολιτείας. Οι συνάδελφοι ξέρουν το αντικείμενο που είχαν και έχουν την στήριξη και την συμπαράστασή μου για να ολοκληρώσουμε όλοι μαζί το έργο που μας είχε αναθέσει ο Δήμαρχός μας. Σε βάθος χρόνου, μετά από συζητήσεις και ανιχνεύσεις, θα δούμε πόσα και ποια άλλα πράγματα μπορούμε να τρέξουμε, που ίσως ο Δήμαρχος να μην τα είχε βάλεις στις «ράγες», ίσως να τα είχε ακόμα στο επίπεδο της συζήτησης ή της διερεύνησης. Θέλουμε να δώσουμε στην Αιγιάλεια την εικόνα που αυτός θα ήθελε για να έχουμε όλοι την Αιγιάλεια που αγαπάμε. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια και δύο μήνες θητεία, με μια ομάδα που έχει δείξει ωριμότητα και μπορεί να διαχειριστεί τόσο τα εύκολα όσο και τα δύσκολα. Που στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πιο δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας από την απώλεια του αρχηγού μας».

Σχετικά με την αντιδημαρχία που αφήνει πίσω και στο νέο πρόσωπο που θα κληθεί να την αναλάβει,  ο κ. Ανδριόπουλος τονίζει: «Έχω μιλήσει με δυο τρεις συναδέλφους που μπορούν να αναλάβουν το κομμάτι αυτό. Είναι και τα χαρτοφυλάκια που έχει και ξέρει ο καθένας, αν γίνει εσωτερική αλλαγή θα πρέπει να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε πολλές «καραμπόλες». Παρ' όλα αυτά, θα βρούμε τον βηματισμό μας, επειδή και το κομμάτι αυτό, είναι νευραλγικό καθώς εμπεριέχει το πολιτισμό, που ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για το Πάρκο των Χριστουγέννων… Ομως η ομάδα αποφάσισε ναι μεν να γίνει αλλά να μην δώσουμε την πανηγυρική εικόνα που είχαμε τα άλλα χρόνια, απλά θα είναι μια γιορτή για τα παιδιά».

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο και συζήτησε την αναγκαστική διάδοχη κατάσταση, μετά από τον θάνατο του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Τα 17 μέλη της παράταξης αποφάσισαν να δώσουν το «χρίσμα» στον Τάκη Ανδριόπουλο, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού.

Η διαδικασία που καλούνται τώρα να ακολουθήσουν είναι, αρχικά να σταλεί η απόφαση της παράταξης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, από την οποία θα βγει Διαπιστωτική και εν συνεχεία η απόφαση να  «ανέβει» στη Διαύγεια. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εντός της εβδομάδας, η απόφαση θα ανακοινωθεί, προκειμένου να παρθεί η τυπική έγκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις