Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πριγκιπική βάφτιση για τον γιο της ποινικολόγου Γιάννας Παναγοπούλου

Πριγκιπική βάφτιση για τον γιο της ποινι...

Το σμόκιν βαφτιστικό, το πριγκιπικό look της μαμάς και η glam δεξίωση

Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου βάφτισαν τον γιο τους η Γιάννα Παναγοπούλου και ο Γιάννης Σταυρίδης, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

 Η γνωστή ποινικολόγος και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν στο πλευρό τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους και νονοί του μικρού Αντώνη – Ιωάννη ήταν ο Κωνσταντίνος Πάντος και η Ευαγγελία Σφακιανούδη – Πάντου.

 "Θα τον ονομάσουμε Αντώνη, το όνομα του πεθερού μου αλλά και Ιωάννη γιατί γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε είναι η Μετάσταση Ευαγγελιστή Ιωάννη", είχε πει η Γιάννα Παναγοπούλου σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Η μητέρα του νεοφώτιστου ήταν λαμπερή με λευκό έξωμο φόρεμα κεντημένο με στρας και ασημένιες γόβες με πετράδια.

Ο γιος της Γιάννας Παναγοπούλου πηρε το όνομα Αντώνης – Ιωάννης. Μάλιστα τα βαφτιστικά του ήταν λευκό σμόκιν με λευκό πουκάμισο και γαλάζιο παπιγιόν.

 Ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου βρέθηκαν καλεσμένοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και της πολιτικής.

 Ο στολισμός ήταν λιτός και υπέροχος με γαλάζιες ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα και κηροπήγια.

Καλεσμένες ήταν πολλές δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εκεί ήταν και η δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά όμορφα στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου της κουμπάρας της και στο τραπέζι της δεξίωσης όπου πήγε με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις μέχρι να αποκτήσει τον γιο της
Η Γιάννα Παναγοπούλου είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις αποτυχημένες εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει τον μοναχογιό της.

"Η ζωή δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα ονειρευόμαστε. Εγώ είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, επιστήμονας, τέλειωσα ένα πανεπιστήμιο, πήγα σε ένα δεύτερο, ολοκλήρωσα την άσκηση αλλά μετά έχεις να κάνεις με ένα ελεύθερο επάγγελμα. Όταν είσαι αυτοδημιούργητος και δεν έχεις τις πλάτες, θέλει πολλή δουλειά για να αποδείξεις και να τα καταφέρεις στον χώρο του ποινικού δικαίου", είχε πει η γνωστή ποινικολόγος.

"Επειδή είμαι στρατιώτης, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πήρα τόσο κίνητρο από την αγάπη του άντρα μου, από το όνειρό μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δύο χρόνια προσπαθούσα…".

"Με έπαιρναν από το κέντρο εξωσωματικής, χτυπούσε η καρδιά μου σαν να περίμενα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων. Στο πολλαπλάσιο. Όταν άκουγα ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, έπεφτα στα τάρταρα. Την επόμενη ημέρα ξυπνούσα και χαμογελούσα".

Τον Σεπτέμβριο του 2023 απέκτησε τον γιο που τόσο επιθυμούσε, ο οποίος έκλεισε φέτος τον πρώτο χρόνο ζωής.


 

Διαβάστε Επίσης

Γάμος Δούκα - Πολυτάνου: Το γοργονέ νυφικό, ο φθινοπωρινός στολισμός και η grande εμφάνιση της νύφης με παγιέτες, κρόσια και κάπα
 

 
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι σ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight