Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Κούρος: Έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Κούρος: Έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Οι εμφανίσεις των παιδιών του Κούρου συνδυάστηκαν με επιτυχίες

Το Σάββατο 19/10 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 και οι αγώνες Κ12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Σάββατο 19-10 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το διασυλλογικό πρωτάθλημα κ.14 παράλληλά με τους αγώνες κ.12. Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με παιδιά να γεμίζουν το γήπεδο και να αγωνίζονται οι αθλητές του Κούρου πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά στην κατηγορία Κ.14: Πρώτος σε μια εντυπωσιακή κούρσα στα 60μ εμπόδια ο Άγγελος Οικονομόπουλος με Ν.Α.Ρ. 10.08. Δεύτερος στα 60 μέτρα ο Κασούμης Γιώργος με 8.11. Στο vortex πρώτος ήταν ο Ρηγόπουλος Πέτρος με 51.80 και τρίτος ο Αλεξόπουλος Αντώνης με 47.20. Στην σφαίρα την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μπαλάσκας Βασίλης ενώ Τρίτη στο μήκος κοριτσιών ήταν η Μαστροκώστα Μαρία. Τρίτος στα 150 μέτρα ήταν ο Δετοράκης Αρσένιος, τέταρτη στα 60μ εμπόδια η Λαμπροπούλου Ευαγγελία ενώ στα 60 μέτρα συμμετείχε και ο Τσονάκας Παναγίωτης

Στην κατηγορία κ.12 συμμετείχαν στα 600μ κοριτσιών η Τσαρμποπούλου Αλεξια και η Βέρρα Ηλιάνα και κατέλαβαν την Τρίτη και Πέμπτη θέση αντίστοιχα σε με πολύ όμορφη κούρσα. Στα 600 μέτρα αγοριών έτρεξαν οι Οικονομόπουλος Ακίλας, Αγγελόπουλος Γιώργος, Τσονάκας Αλέξανδρος και Σουβαλιώτης Ανδρέας καταλαμβάνοντας την 5η, 6η, 7η και 12η θέση αντίστοιχα. Τέλος στα 50 μέτρα κοριτσιών έτρεξαν η Καρκούλια ελευθερία που ήρθε 4η, Κασπιρη Νικολέτα και Μπαλάσκα Μάγια.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία για την προσπάθεια τους και καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους χρονιά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports