Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου 2024

Η Γιορτή του Σινεμά επιστρέφει στις 31 Ο...

Είναι η 3η χρονιά που διοργανώνεται - Το εισιτήριο τη συγκεκριμένη μέρα θα κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία της «Γιορτής του Σινεμά» επιστρέφει για τρίτη (3η) χρονιά. Για μία μόνο ημέρα, όλες οι ταινίες, σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ.

Μερικές από τις ταινίες που γνωρίζουμε ήδη ότι θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 και ξεχωρίζουν είναι το «The Substance» της Κοραλί Φαρζά με την Αμερικανίδα σταρ Ντέμι Μουρ και την Μάργκαρετ Κουάλι που είναι κόρη της ηθοποιού Άντι ΜακΝτάουελ (φιλμ που τιμήθηκε με το Βραβείο Σεναρίου στις φετινές Κάννες), η «Δαχομέη» της Μάτι Ντιόπ που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, το «Black Dog» του Γκουάν Χου (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Διεθνούς Φεστιβάλ Καννών) και το «Crossing» του Λεβάν Ακίν.

Υπενθυμίζεται πως το 2022, όταν διοργανώθηκε για πρώτη φορά η εν λόγω δράση, τα εισιτήρια ξεπέρασαν τις 110.000, με το κοινό να κατακλύζει τις σκοτεινές αίθουσες.

*Στην Πάτρα έχουμε έντονη την ανάμνηση των δεκάδων σινεφίλ που είχαν σχηματίσει ουρά έξω από το Πάνθεον για να δουν στην περσινή Γιορτή του Σινεμά την αριστουργηματική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου φεγγαριού» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture