Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Νία Βαρντάλος ανάμεσα στους Ελληνοαμερικανούς που στηρίζουν Κάμαλα Χάρις

Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Νία Βαρντάλ...

Τα 78 επιφανή μέλη της Ελληνικής ομογένειας, δημοσίευσαν χθες (20.10.2024) ολοσέλιδη επιστολή στους Times της Νέας Υόρκης

Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαντάλος, Μάικλ Δουκάκης και Αλεξάντρα Πέιν είναι κάποια από τα πιο σημαντικά μέλη της Ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ που υποστηρίζουν ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις στην προεδρική κούρσα, ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

Τα 78 επιφανή μέλη της Ελληνικής ομογένειας, δημοσίευσαν χθες (20.10.2024) ολοσέλιδη επιστολή στους Times της Νέας Υόρκης στηρίζοντας την υποψήφια των Δημοκρατικών και Αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες τιμητικά το 2019.

 Αναλυτικότερα στην επιστολή υπογραμμίζεται: «Αν η Αμερική θα παραμείνει “μια φωτεινή πόλη στην κορυφή του λόφου” θα κριθεί στην κάλπη. Πάνω απ’ όλα, γνωρίζουμε ότι η Αντιπρόεδρος Χάρις και ο Κυβερνήτης Walz είναι αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρετών της — της ελευθερίας, της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας, της συμπόνιας, της συναίνεσης και της συνεργασίας — που αποτελούν θεμέλιο της εθνικής και οικονομικής μας ισχύος και σταθερότητας».

«Είμαστε υπερήφανα μέλη μίας Αμερικανικής κοινότητας με ισχυρή και διακριτή πολιτιστική κληρονομιά δημοκρατίας. Πιστεύουμε ότι η συλλογική μας φωνή έχει σημασία για να διατηρήσει και να προάγει τα ιδανικά που δυναμώνουν την κοινότητά μας και τη χώρα μας. Γι’ αυτό στηρίζουμε την Κάμαλα Χάρις για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Στο μεγάλο μας έθνος των μεταναστών, οι ιστορίες των οικογενειών μας και η ελληνική κληρονομιά ενσαρκώνουν το Αμερικανικό Όνειρο. Αυτό το Νοέμβριο, το αν η Αμερική θα παραμείνει “μια φωτεινή πόλη στην κορυφή του λόφου” θα κριθεί στην κάλπη.

Οι αξίες της φιλοξενίας, της τιμής (φιλότιμο), της ελευθερίας και της δημοκρατίας, που αποτελούν την ουσία της ελληνοαμερικανικής ταυτότητας, αντικατοπτρίζονται στη ζωή και στην καριέρα της Αντιπροέδρου Χάρις, κάνοντας αυτές τις εκλογές να αφορούν όχι μόνο την πολιτική, αλλά και τη διατήρηση των ιδανικών που ενδυναμώνουν την κοινότητά μας και τη χώρα μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Αντιπροέδρου Χάρις στον αγώνα της για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων και για μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής η οποία να είναι δίκαιη, αποτελεσματική, και φιλάνθρωπη. Η δέσμευσή της για τη διατήρηση μιας ισχυρής συμμαχίας του NATO διασφαλίζει την παγκόσμια σταθερότητα και την ασφάλεια της Αμερικής, της Ελλάδας και του κόσμου.

Οι τολμηρές πρωτοβουλίες της για την κλιματική αλλαγή θα προστατεύσουν τον πλανήτη μας, διατηρώντας την πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική ομορφιά και την οικονομική σταθερότητα της Αμερικής και της Ελλάδας. Πάνω απ’ όλα, γνωρίζουμε ότι η Αντιπρόεδρος Χάρις και ο Κυβερνήτης Walz είναι αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρετών της  της ελευθερίας, της εντιμότητας, της αξιοπρέπειας, της συμπόνιας, της συναίνεσης και της συνεργασίας — που αποτελούν θεμέλιο της εθνικής και οικονομικής μας ισχύος και σταθερότητας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις