Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Άντριου Γκάρφιλντ με χάρτινο ομοίωμα της συμπρωταγωνίστριας του, Φλόρενς Πιου στο Φεστιβάλ του Λονδίνου

Ο Άντριου Γκάρφιλντ με χάρτινο ομοίωμα τ...

Καθώς η Βρετανή ηθοποιός δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει μιας & βρίσκεται σε γυρίσματα άλλης ταινίας στη Νέα Ζηλανδία, ο Γκάρφιλντ έφερε μαζί του ένα χάρτινο ομοίωμά της σε πραγματικό μέγεθος

Ο 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου το οποίο ήταν σε εξέλιξη τις προηγούμενες μέρες, για την πρεμιέρα της ταινίας «We Live In Time – Ζούμε τη Στιγμή» σε σκηνοθεσία του Τζον Κρόουλι όπου συμπρωταγωνιστεί με την Βρετανή ηθοποιό Φλόρενς Πιού (Florence Pugh).

Ωστόσο, επειδή η ηθοποιός δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει καθώς βρίσκεται σε γυρίσματα άλλης ταινίας στη Νέα Ζηλανδία, ο Άντριου Γκάρφιλντ έφερε μαζί του ένα χάρτινο ομοίωμά της σε πραγματικό μέγεθος, σύμφωνα με το BBC και φωτογραφήθηκε με αυτό χαρίζοντας στο κοινό χαριτωμένα ενσταντανέ.

Η κίνηση αυτή ξάφνιασε ευχάριστα τόσο τους θαυμαστές όσο και για τους παρευρισκόμενους. Από την πλευρά της η Φλόρενς Πιού ζήτησε συγγνώμη στα Stories της στο Instagram που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η ταινία «Ζούμε τη Στιγμή» που όπως γράφτηκε θυμίζει το παλιό αγαπημένο φιλμ «Love Story» αλλά και το δικός μας φιλμ «Εκείνο το καλοκαίρι» του 1971, παίζεται ήδη στο εξωτερικό με τις εισπράξεις να έχουν φτάσει τα σχεδόν 5 εκατ. δολάρια. Η ταινία προβάλλεται και στη χώρα μας & στην Πάτρα (σε Πάνθεον και Βέσο Μάρε) από την περασμένη Πέμπτη 17-10-2024.

*Το 68ο BFI London Film Festival που θεωρείται από τα σημαντικότερα της Ευρώπης ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 20 -10 -2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight