Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Προσωρινή επιμέλεια των παιδιών στην υπουργό Τουρισμού

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Προσωρ...

Η απόφαση του δικαστηρίου

Εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή για το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα.

Mε την προσωρινή διαταγή γίνεται δεκτό το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για μετοίκηση του εν διαστάσει συζύγου της από την οικία τους εντός τριών ημερών.

Ο πατέρας θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας τρία απογεύματα την εβδομάδα και δύο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα ενώ για τα υπόλοιπα ζητήματα οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο έκρινε πως προσωρινά και μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων οι γονείς αποφασίζουν για θέματα ανατροφής, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Η υπουργός Τουρισμού ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της, τα οποία έχει αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία.

Από τη πλευρά του ο Μίνως Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών, αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι στο Νέο Ψυχικό.

πηγη newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight