Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tα bridal looks της Μαριακάρλα Μπόσκονο αποδεικνύουν πως ζει και αναπνέει μέσα στη μόδα

Tα bridal looks της Μαριακάρλα Μπόσκονο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Alta moda των Dolce e Gabbana με σπάνιες δαντέλες από παλιά μπαούλα οικογενειών της Σικελίας

Αρχικά ξεπρόβαλαν στο διαδίκτυο εικόνες από το wedding party κοντά στο Παλέρμο.

Μόλις όμως αποκαλύφθηκαν και οι φωτογραφίες του γάμου- επισήμως στο περιοδικό της εφημερίδας La Repubblica- και ακολούθως στις Vogue και σε άλλα media. H Ιταλίδα super model Μαριακάρλα Μπόσκονο ήταν μια νύφη μοναδική, με πρωτόφαντα bridal outfits καθώς δεν ήθελε να παρουσιάσει τίποτα συμβατικό.

Αλλαξε τρία «νυφικά», με τη σφραγίδα των Dolce e Gabbana, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εκείνη. To πρώτο ήταν συνδυασμός από παλιές δαντέλες που φυλάσσονταν σε οικογενειακά μπαούλα της Σικελίας και μιας πελώριας κάπας- υπερθέαμα από 200 μέτρα σουρωμένα τούλια.. Επιλέχθηκε για την τελετή του μυστηρίου αλλά παρέπεμπε σε extreme fashion φωτογράφιση. Στο κεφάλι είχε στεφανάκι από πορσελάνινα λουλούδια.

Ακολούθησαν lingerie top με φούστα κρινολίνο από σύρμα, γεμάτη ανάγλυφες ανθοσυνθέσεις αλλά και κορσές με pin up σορτσάκι και ψηλές, ολοκέντητες μπότες με κορδέλες.

Η μελαχρινή καλλονή στα 44 χρόνια της έκανε εκτενή μελέτη πάνω στην παράδοση της περιοχής για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα. Με τον Domenico Dolce φαντάστηκαν ολόκληρη ιστορία αγάπης και τοπικής κουλτούρας, ενώ στο styling εργάστηκε η στενή της συνεργάτιδα Ramona Tabita. 

O κούκλος γαμπρός, ο 32χρονος επικοντιστής Kλάουντιο Στέκι, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, φορούσε καφέ κοστούμι Zegna και διαμαντένια καρφίτσα. Για το D της Repubblica τους φωτογράφισαν οι μάγοι του φακού Mert Alas & Marcus Piggott.

Την γαμήλια βραδιά εμφανίστηκε live η Georgia που ερμήνευσε επιτυχίες των Mina και Patty Pravo. Hχησε και το λατρεμένο άσμα Il cielo in una stanza… Στο πλευρό της απίστευτα stylish νύφης η «κολλητές της» Νατάλια Βοντιάνοβα και Βιτόρια Τσερέτι αλλά και πολύς κόσμος από την ελίτ της βιομηχανίας της μόδας.

Ειδήσεις Τώρα

Kάια Γκέρμπερ, Academy Museum: Το… «αντίδοτο» στη φαμίλια Καρντάσιαν ως «my fair lady»

Embassy, Κολωνάκι: Ο Τάκης Zαχαράτος σατιρίζει Κασσελάκη, Αργυρό, Σάττι και Τέιλορ Σουίφτ!

“FFALL…IS BACK” από τη Folli Follie - Δείτε τη νέα εκπληκτική συλλογή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View