Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Γιάννης Γαβαλάς για ΝΟΠ: "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"

Γιάννης Γαβαλάς για ΝΟΠ: "Έχουμε πε...

Για την ήττα της ομάδας του από τον Υδραϊκό καθώς και για το ξεκίνημά της μίλησε ο παίκτης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών

Ο Γιάννης Γαβαλάς αποτελεί "σημαία" για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, με την πολύχρονη παρουσία του τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό.

Έχοντας πλέον συμπληρώσει τα 44 χρόνια του, συνεχίζει να αγωνίζεται ως αμυντικός στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, τιμώντας το σκουφάκι του ιστορικού ΝΟΠ. Εκτός από την αθλητική του πορεία, ο Γιάννης ακολουθεί και μια αξιοσημείωτη καριέρα στην ιατρική, απολαμβάνοντας την εκτίμηση του κόσμου.

Μετά τη δεύτερη ήττα του ΝΟΠ στο πρωτάθλημα, με σκορ 12-10 από τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ο Γιάννης Γαβαλάς μίλησε για την πορεία της ομάδας:

"Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερη ήττα. Παίξαμε με δύο πιο έτοιμες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει τρομερό αγωνιστικό ρυθμό λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ενώ ο Υδραϊκός είναι μια ομάδα της Αθήνας που παίζει καθημερινά διπλά παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στο ημίχρονο χάναμε 8-3. Μετά δείξαμε χαρακτήρα και αγωνιστικότητα, κάτι που μας εξέφραζε και πέρσι. Αν δεν κάναμε κάποια λάθη, ίσως να είχαμε γυρίσει το παιχνίδι και να παίρναμε κάποιο βαθμό. Το τελικό 12-10 μας αφήνει ελπίδες, γιατί δείχνει ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και ότι τα παιδιά θα δείξουν τη σοβαρότητα και τη θέληση που χρειάζεται για να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς.

Στον δεύτερο γύρο θα παίξουμε με ομάδες που είναι πιο κοντά σε μας και πιστεύω ότι οι πρώτες αγωνιστικές θα μας βοηθήσουν να "δέσουμε" καλύτερα και να αποκτήσουμε τον ρυθμό που χρειαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Ελπίζω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ευχόμαστε να έχουμε όλοι υγεία πάνω απ' όλα και τα καλά θα έρθουν!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports