Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ιερέας έσωσε ηλικιωμένη από απάτη

Αγρίνιο: Ιερέας έσωσε ηλικιωμένη από απάτη

Στην Αγία Τριάδα

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια συνταξιούχος εκπαιδευτικός στο Αγρίνιο που λίγο έλειψε να «χαρίσει» 10.000 ευρώ σε απατεώνες οι οποίοι, όμως, δεν υπολόγιζαν στη σωτήρια παρέμβαση του ιερέα π. Νεκτάριου Καττή.

Tο πρωί της Δευτέρας (21.10.24) την έπεισαν ότι η κόρη της νοσηλευόταν τραυματισμένη στο Νοσοκομείο και ήταν τέτοια η ταραχή της όταν άκουσε μια γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, που πείστηκε ότι επρόκειτο για το παιδί της.

 Είχαν φροντίσει να αφήσουν ανοιχτό το τηλέφωνο με το οποίο είχαν καλέσει στη σταθερή της συσκευή και συνομιλούσαν μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο. Όταν πληροφορήθηκαν ότι θα είχε και κάποιο άλλο πρόσωπο μαζί της άλλαξαν τον τόπο συνάντησης και της ζήτησαν να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Βγαίνοντας από το σπίτι με τις παντόφλες μπήκε στο ναό για να ζητήσει να της καλέσουν ένα ταξί και, ευτυχώς, εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εκκλησία ο π. Νεκτάριος Καττής.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στo sinidisi.gr αφού προσπάθησε να την ηρεμήσει, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός τον πληροφόρησε για το τι είχε προηγηθεί και αμέσως αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη σε εξέλιξη. 

Κατάφερε να πείσει τη γυναίκα ότι έπεσε θύμα κακοποιών και ήταν αναγκαίο να κληθεί η Αστυνομία.

Εν τέλει «βρέθηκε» και η κόρη της που έχαιρε άκρας υγείας και μετέβη στην εκκλησία για να παραλάβει τη μητέρα της.

Μάλιστα, επειδή η κόρη της είναι εκπαιδευτικός και το πιθανότερο την ώρα που την καλούσε η μητέρα στο κινητό της βρισκόταν σε μάθημα και δεν απαντούσε, θεώρησε δεδομένο ότι κάτι άσχημο της είχε συμβεί.

Οι απατεώνες ζήτησαν από τη γυναίκα 45.000 ευρώ για να χειρουργηθεί αλλά τους ενημέρωσε ότι είχε μόνο... 10.000! Την προέτρεψαν να συναντήσει «εκπρόσωπό» τους στην περιοχή όπου διέμενε κοντά στο ναό της Αγίας Τριάδας.

πηγή sinidisi.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις