Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Διαψεύδεται η επιστροφή του Γεράσιμου στην Ελλάδα - Η ανάρτηση Πλακιά

Τέμπη: Διαψεύδεται η επιστροφή του Γεράσ...

Ο Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Nέες πληροφορίες που κατά τα φαινόμενα ανατρέπουν τις υπάρχουσες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Γεράσιμο από το δυστύχημα στα Τέμπη.

 
Με ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, δίνει τις δικές του πληροφορίες αναφέροντας:

Από το πρωί βλέπω και διαβάζω για τον Γερασιμο ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης . Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφουν και αναπαράγουν τα ΜΜΕ και τα social. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα.

Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα σεβαστείτε το .

 

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Βολιώτη Ιάσονα - Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του δυστυχήματος των Τεμπών διέψευσε και η ίδια νωρίτερα την είδηση πως πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Κέντρο Αποκατάστασης στη Βοστώνη, που βρίσκεται εδώ και μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια του Ιάσονα έμεινε έκπληκτη με την είδηση που κυκλοφόρησε, όπως δήλωσε στο magnesianews.gr συγγενικό πρόσωπο. Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, είτε να παραμείνει το παιδί στη Βοστώνη, είτε να μεταφερθεί σε άλλο Κέντρο Αποκατάστασης σε άλλη χώρα, ή να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Παράλληλα, σε ότι αφορά την πορεία της υγείας του Ιάσονα- Γεράσιμου αυτή είναι αμετάβλητη, με τον νεαρό να μην έχει ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται.

 

πηγή newsbomb.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις