Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η τρυφερή κίνηση του Χοακίν Φίνιξ στη Ρούνεϊ Μάρα στο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας

Η τρυφερή κίνηση του Χοακίν Φίνιξ στη Ρο...

Την ώρα που πόζαρε στο φακό των φωτογράφων η Ρούνεϊ Μάρα, ο Φίνιξ ως γνήσιος τζέντλεμαν έσκυψε για να φτιάξει την ουρά του φορέματος της αγαπημένης του

Η εμφάνιση του 49χρονου τιμημένου με Όσκαρ, Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) και της 39χρονης Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara) στο κόκκινο χαλί του Academy Museum Gala 2024 ήταν γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. 

Η Μάρα που είναι σύντροφος του Φίνιξ από το 2016, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη και κομψή, διάφανη vintage δημιουργία Givenchy FW96 Couture αποπνέοντας μία αίσθηση κομψότητας και Χολιγουντιανού ρομαντισμού.

Την ώρα που πόζαρε στο φακό των φωτογράφων, ο Φίνιξ ως γνήσιος τζέντλεμαν έσκυψε για να φτιάξει την ουρά του φορέματος της αγαπημένης του.

Η Ρούνεϊ Μάρα έχει πάρει πολύ καλές κριτικές για ταινίες όπως «The Girl with the Dragon Tattoo», «Carol» το 2015 όπου συμπρωταγωνίστησε με την Κέιτ Μπλάνσετ, «Mary Magdalene», «Nightmare Alley», κ.α.

Ο Joaquin Phoenix αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη συνέχεια του 1ου Joker, με τίτλο «Joker: Folie à Deux» που μέχρι στιγμής έχει κάνει εισπράξεις 192 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

*Ήταν το 4ο ετήσιο γκαλά του Academy Museum, του Μουσείου της Ακαδημίας των Όσκαρ όπου τιμήθηκαν οι Paul Mescal, Rita Moreno και Quentin Tarantino στις 19 Οκτωβρίου 2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight