Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη η οικιακή βοηθός για τη δολοφονία της 84χρονης

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη η οικιακή βοηθό...

Οι τελευταίες εξελίξεις στο άγριο έγκλημα

Η σκληρή στάση που κράτησε κατά την ανάκρισή της από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας η 50χρονη οικιακή βοηθός, για την ανθρωποκτονία της 84χρονης γυναίκας στο σπίτι της, στα Καμένα Βούρλα, δεν την οδήγησε πουθενά και έτσι, αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για όλο το προανακριτικό υλικό, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιόν του με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία.

Ενδεικτικό της αρνητικής της στάσης είναι ότι ένα βασικό στοιχείο που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος ήταν ένα αιματηρό εντύπωμα από σόλα παπουτσιού.

Εκείνη, όμως, αρνείται να πει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας πού είναι τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα ώστε να εξεταστούν, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να πει στους αστυνομικούς που την ανακρίνουν «να πάνε να τα βρουν μόνοι τους», κάτι που δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει φροντίσει να τα πετάξει.

Μαζί της είχε προσαχθεί και ο σύζυγός της, για τον οποίο όμως δεν προέκυψε καμία εμπλοκή, αντιθέτως με αυτά που κατέθεσε στις Αρχές κατέρριψε πολλές από τις αντιφάσεις της συζύγου του και έτσι βγήκε εντελώς από το κάδρο των υπόπτων και εξετάζεται ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη πλέον γυναίκα προσπάθησε στην αρχική της κατάθεση να πει ψέματα στην Αστυνομία για τις ακριβείς ώρες που βρισκόταν και αποχώρησε από την οικία του θύματος, προδόθηκε όμως από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις ακριβείς ώρες που πήγε στο σπίτι του θύματος και που αποχώρησε από αυτό, οι οποίες συμπίπτουν με τον χρονικό προσδιορισμό θανάτου που έχει δώσει ο ιατροδικαστής.

Επίσης, ο σύζυγός της φέρεται να έχει πει την πραγματική ώρα που η γυναίκα του ήταν στο σπίτι του θύματος.

Καθώς εντός της οικίας και πάνω στο τραπέζι είχε βρεθεί το πορτοφόλι του θύματος με χρήματα στο εσωτερικό του που ήταν απείραχτα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι η ύποπτη γνώριζε πως η ηλικιωμένη διατηρούσε κάποιες οικονομίες στο σπίτι της, τις είχε βρει και τις είχε κλέψει σε προγενέστερο χρόνο και, όταν η ηλικιωμένη ανακάλυψε την απώλειά τους, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ τους που οδήγησε στη δολοφονία της 84χρονης με πλήγμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Άλλωστε, το σπίτι δεν έφερε εικόνα έρευνας, κάτι που μαρτυρά πως το όποιο οικονομικό κίνητρο είχε ενδεχομένως ικανοποιηθεί, πριν φτάσουν στην συμπλοκή οι δύο γυναίκες.

Το χρονικό της δολοφονίας της 84χρονης
Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και έτσι το επόμενο απόγευμα, ένας 77χρονος ξάδελφός της ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για να μεταβούν στο σπίτι της και να δουν αν είχε συμβεί κάτι.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων από κοινού με τον 77χρονο μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης, όπου με την συνδρομή κλειδαρά, αφού παραβίασαν την εξώπορτα της οικίας και εισήλθαν σε αυτή, διαπίστωσαν ότι η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, το κλειδί όμως ήταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Εν συνεχεία, σε κοντινή απόσταση από την είσοδο βρέθηκε πεσμένη και ανάσκελα στο πάτωμα το θύμα και σε μικρή απόσταση από αυτή υπήρχαν στο έδαφος αιματηρά πελματικά εντυπώματα υποδημάτων και κηλίδες αίματος.

Η οικία δεν έφερε ίχνη πάλης και αναστάτωσης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και ιατροδικαστής. Από τη διενεργηθείσα αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το πτώμα έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από τέμνον και νύσσον όργανο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ ο θάνατος της προσδιορίστηκε μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις